Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria 123

DAGA JAGA może ktoś udostępnić jej FB?

Polecane posty

Gość anna maria 123

Nienawidze takich ludzi nie dość że rozwódka to jeszcze teraz KONKUBINA czy ona się kiedyś opamięta? skopałabym ją

Gość gość
o bosche! weź już skończ z tym fejsem albo podaj swojego :D

Gość gość
a co cię obchodzi jak sobie żyje jakaś tam dzida z kafe, nie masz swojego życia?

Gość gość
Skopałabyś człowieka tylko dlatego, że jest rozwódką i jest konkubiną?! Fajne masz problemy. Bo widzę, że swojego życia nie masz. Co za ludzie czasami się tu trafiają

Gość anna maria 123
Popieracie taki styl życia rozwód, a potem nowy związek? masakra i do tego z mężem dzieci nie miała, a z gachem od razu ciekawe kur/wiszcze z niej. Dobra patolka. To ma ktoś ten jej profil czy nie?

Gość gość
do garów autoreczko kretyneczko, bo widać, że się nudzisz :D

Gość anna maria 123
zleciały się konkubiny i teraz będą mnie atakować. takie właśnie jesteście, nic tylko wściekłość i agresja, bo was facet nie chciał

Gość gość
anna maria, fakaj się :P Daga, led- na głowę cie bija poziomem i klasą ;P

Gość gość
ale co w tym złego że się rozeszła z mężem???? miała być nieszczęśliwa? też jestem z facetem po rozwodzie, co prawda jestesmy malzenstwem, ale różnica żadna. mamy też dziecko. nasi znajomi oboje po rozwodach, ślubu nie mają, a miło na nich patrzeć. są SZCZĘŚLIWI. i to jest chyba najważniejsze a nie czy ktoś ma ślub czy nie. nie masz co robić???

Gość gość
cytuję: "skopałabym ją" po czym "zleciały się konkubiny i teraz będą mnie atakować. takie właśnie jesteście, nic tylko wściekłość i agresja" nie dość, że nie znalazłaś poklasku to jeszcze sama udowadniasz, że właśnie TY jesteś agresywna i masz problem w główce.

Gość gość
zajmijcie się swoim życiem ludzie :O

Gość anna maria 123
popieracie patologię brawo :(

Gość gość
ale jaką patologię???? a ślub muszi być według ciebie cywilny czy koscielny??

Gość gość
ja pisalam o 13:29, czy według ciebie jestem patologią?

Gość anna maria 123
nie rozumiecie, że takie coś jak led, jaga, dns i reszta to wrzód na kafe? i TAK konkubinaty to jest patologia, rozwody też. Przyznajcie się, że macie żal do świata bo wam nie wyszło, a ja pokazałam wam jaka jest prawda, widać to teraz!!!

Gość pierwotniaki
Taki topik to jest dopiero patologia, na Ukrainie ludzie giną a jakaś tępa dzida żyje tylko hejtowaniem innych, jakim trzeba być człowiekiem (a raczej organizmem) żeby tak żyć??? :O

Gość gość
patologiczny to ty masz mózg,nie ogarniam twojego myślenia,nie masz ciekawszych zajęć,jaką radość sprawia CI,że komuś "dokopiesz" na kafe,a tekst o skopaniu jest the best i świadczy jaka z ciebie zawistna sucz :D udostępnij swój profil jak taka jesteś mądra

Gość gość
Załóżmy, że wiem o co ci chodzi autorko. Wytłumacz tylko po co ci jej fb? będziesz ją nawracać, zbesztasz, udostępnisz na kafe, lepiej się poczujesz? bo nie rozumiem :(

Gość gość
ja też bym ją poogladała na fb, pośmiałabym się z tej idiotki

Gość gość
to ja od 13:29, jestem patologia bo jestem druga zona... jeeee! sie usmialam :) ile autorka ma wzrostu? bo mam pewna teorie... :)

Gość anna maria 123
zakompleksione jesteście i prawda was boli, tzreba żyć normalnie, a nie patologicznie! ciekawe ilu gachów jeszcze będzie miała jaga sraga głupia jak led i dns bez własnego, bez prawdziwego życia przesiadujące na kafe

Gość chlamydia
Droga autorko... Ewidentnie nadużywasz słowa "patologia". A chyba nie wiesz tak na prawdę co to jest. Patologią jest coś co odbiega od społecznie przyjętych norm. A nie Twoich norm. Po drugie, normy nie są sztywne, wręcz przeciwnie, zmieniają się z czasem. Kiedyś samotna matka to była patologią, dziś kobieta wychowująca samotnie dziecko nie wywołuje zdziwienia. Tak samo jak rozwódka... Patologią są takie kobiety jak Ty, bo dla nas nie jest normą obrażanie kogoś tylko za to że żyje inaczej niż Ty.

Gość gość
czemu chcesz ją skopać? to nie jest wg ciebie patola? no i po co ci jej FB w tym celu? zaczynam się bać kafeterii

Gość sorryy
nie znam dagi jagi czy jagi dagi ani jej wywodów, podrzućcie jakąś próbkę :D

Gość sorryy
oczywiście nie popieram autorki bo pierdo**li jak potłuczona. Ale chcę wiedziec o co ten szum?

Gość gość
Ale wy jesteście nieźle p**********e. Daga jaga sama zakłada temat żeby was poszczuć a wy to łykacie jak ministrant spermę proboszcza. Beka z was.

Gość gość
To nie ta sama która zalozyla watek o Led :)

Gość anna maria 123
nie mogę podać linka, bo wszystko zalicza jako spam :( ale wpiszcie sobie "Piłam alkohol w ciąży i cały czas sobie to wyrzucam " i dopiszcie daga jaga w googlarce to wam wyskoczy i zobaczycie jaka to pijaczka

Gość gość
kolejny prostak pokroju led i dagi buhahahahaha zawsze gotowy hahahahaha

Gość anna maria 123
tacy byliscie chętni żeby pojeżdzać led wcześniej i jagę też jechaliscie a teraz wielcy obrońcy, mam nadzieje że są tu jeszcze normalni ludzie a na fb i tak ją znajdę i podam linka bo takie g***o trzeba gnębić