Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SabinaTrener

Szkolenia dla Rodziców online z certyfikatem

Polecane posty

Gość SabinaTrener

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą szkoleń dla Rodziców.Szkolenia opracowane przez doświadczonych trenerów z tematyki proponowanych szkoleń. Tematyka szkoleń m.in wybuchy dziecka-jak sobie z nimi radzić ponad 40 porad i ćwiczeń warsztatowych, komunikacja dziecka z otoczeniem poprzez zabawę, rysunki oraz jego zachowanie -ponad 60 ćwiczeń warsztatowych, rodzic w pracy -poznaj przysługujące prawa.. Warsztaty indywidualne online można wykonać w dowolnym tempie. www.julamedia.pl,

Gość Izabella8987
tak robiłam szkolenia w julamedia.pl. Polecam Komunikacja dziecka z otoczeniem poprzez zabawę rysunki oraz zachowanie. Ja robiłam za 39 zł brutto. Uważam ,że materiał jest bezcenny! Polecam ,polecam

Gość gość
O ja pierdziu, widac na wszystkim mozna zarobic, nawet na tresowaniu rodziców :P

Gość gość
Do: hahah. same reklamy. żenua. Fascynująca wypowiedź. Ciekawe czego spodziewałaś się wchodząc w ten temat? Do: O ja pierdziu, widac na wszystkim mozna zarobic, nawet na tresowaniu rodziców Rozumiem, że nie jesteś rodzicem i nie przeżyłaś na swojej skórze buntu dwulatka, który po całym dniu ciężkiej pracy doprowadza cię do skraj załamania. Według mnie takie szkolenia potrzebne są rodzicom, żeby radzić sobie z własnymi emocjami i umieć się dogadać z dzieckiem, bo ona też ma uczucia. Chyba że ktoś chowa dziecko, a nie wychowuje to wtedy rzeczywiście dodatkowo wiedza jest mu zbędna.

Gość gość
Matko. No ja wiem, że pielucha z wódką, lanie po tyłku i pozwalanie na wypłakanie się to też metoda na bunt, ale do niczego nie prowadzi. Zacznij jeszcze raz od czytam ze zrozumieniem wypowiedzi przedmówcy - przyswajania treści - rozumienia przeczytaną treść. Żeby nie mieć problemów z nastolatkiem trzeba go odpowiednio wychować jak jest małym dzieckiem. Jak nie wiesz, to wikipedia pod słowem socjalizacja wyjaśni skrótowo na czym proces wychowania dziecka polega. Ale żeby to zrobić to trzeba się dokształcać, o czym napisałam wcześniej... miłego dnia

Gość gość
08.05.14 TRAFIŁAS KULĄ W PŁOT :p mam dziecko z nadpobudliwościa psycho-ruchową i radzę sobie świetnie z pomocą poradni psychologicznej, psychologa szkolnego, odpowiednich publikacji i netu. Nie będę dofinansowywac miernot, które szukają frajerów na kafe :p

Gość szczerazawszeszczera
czyli nie radzisz sobie świetnie sama...tylko z pomocą..poradni, w której pracują specjaliści...specjaliści tworzą szkolenia i publikacje a kto z nich korzysta w formie online to już każdego indywidualna sprawa.pozdrawiam

Gość gość
Współczuje. Widzę jednak, że nie do końca sobie radzisz z emocjami, co widać w sposobie wypowiedzi i negatywnych emocjach które w tobie buzują. Przychodzisz na forum i pod pozorną anonimowością próbujesz zarazić swoją frustracją innych ludzi. Przestań patrzeć na świat przez pryzmat swojego JA. Na tym forum są też inni ludzie. Być może im taka informacja się przyda. Skoro uważasz, że opisywane propozycje są "miernotami" to bądź odważna i uargumentuj to: - byłaś na tych szkoleniach? - widzałaś ich treść ? - co ci się w nich nie podobało? Twoje spostrzeżenia z aktywnego udziału w tych szkoleniach na pewno pomogą innym. Sama chętnie dowiem się co z nimi jest nie tak. No chyba, że nie byłaś? I jesteś internetowym malkontentem, który wróży z porannych fusów w kawie i na wszystko mówi nie.

Gość gość
Myślisz, że zrobiłaś kilka nic nie wartych kursów i masz kilka certyfikatów i potrafisz uczyć rodziców jak mają wychowywać swoje własne dzieci? Pewnie sama nie masz ani jednego, a wiedza, którą posiadasz to czysta teoria. Wymądrzasz się na forum swoim nic nie wartym humanistycznym wykształceniem i porównujesz osoby czytające do patologii "pielucha z wódką"! Myślisz że to czyni cie lepszą? Na pewno dobrej reklamy sobie i tego rodzaju szkoleniem nie robisz obrażając innych, że niby nie potrafią czytać ze zrozumieniem i nie znają terminu socjalizacja ulubionego na studiach humanistycznych na przedmiocie o kolejnym pseudosocjologicznym dupogadaniu... Według mnie każdy średnio inteligenty człowiek poradzi sobie ze swoim własnym dzieckiem ewentualnie dokształci się przy pomocy książki a takie szkolenia to po prostu jawne wyciąganie kasy...

Gość gość
wybuchy dziecka :D dobre, jak dobrze że moje dzieci nie wybuchają bo by mnie za terrorystę uznali i chatę z dymem puścili :D o wejściu do samolotu mogłabym zapomnieć :D

Gość gość
Jakbyś była dobrym psychologiem to juz byś wyczuła, że pisze do ciebie kilka osób, które mają podobne zdanie

Gość gość
bardzo sie ciesze ze to mozliwe na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
No to się zdecyduj w końcu. Rodzic ma sobie sam radzić z dzieckiem czy korzystać z fachowej pomocy np. poradni, szkoleń itp? Sama sobie zaprzeczasz. Nie robie sobie reklamy, bo to nie moje szkolenia i nic z tego nie mam. Po prostu mam alergie na frustratów, którzy trollują fora. Możesz sobie jeździć po mnie i po moim wykształceniu nie rusza mnie to. Dla mnie to tylko dowód na to co napisałam wczesniej że sobie nie radzisz i sama próbujesz na siłe wmóić ze jest inaczej. Mozesz miec wlasne zdanie na temat szkolen, mnie, forum itp. Ale jak wydajasz jakiś osąd to podpieraj się konkretnymi argumentami, a nie emocjami. Powiedzieć, że coś jest złe nie jest sztuką. Sztuką jest powiedzieć dlaczego tak uwazasz. Tego zaś uczą już małe dzieci, więc studia nie sa potrzebne.

Gość szczerazawszeszczera
No własnie system kar i nagród.Kara za złe ,nagroda za dobre. Tylko żeby wiedzieć jak to akceptowalne społecznie zrobić to trzeba trochę czytać i uczyć się a przede wszystkim nie zapominać o własnej intuicji rodzicielskiej! ja sie co do ofert online nie wypowiadam ale tez ich nie neguje.

Gość gość
śmieszna jesteś: pisze do ciebie kilka osób o podobnym zdaniu, a ty wrzucasz wszystkich do jednego worka. Sama bardzo emocjonalnie reagujesz na krytykę szkoleń, z którymi jak się okazuje nie masz nic wspólnego (więc po co te negatywne emocje? porównywanie normalnych ludzi do patologii, że wszyscy którzy uważają płacenie za tego typu kurs są nieudacznikami, którzy wychowują dzieci bijąc). Sama masz bardzo skrajne podejście do tej sprawy. Nikt tu nikogo nie torlluje po prostu każdy ma prawo pisać i wyrażać swoje zdanie na forum, a że większość tu piszących ma podobne, pokazuje że jesteś w mniejszości. Moim zdaniem średnioograniety rodzic potrafi dotrzeć do swojego dziecka właśnie rozmową dlaczego tak a nie inaczej, z odpowiednią argumentacją. Zdania na temat szkoleń już nie bedę przytaczać...

Gość piotrek_ojciec_nie_idiota_prak
Uała... jaka zażarta dyskusja, chyba skoczę po popcorn :D A tak na poważnie, to zanim drogie panie zechcą mnie zagryźć za czelność odezwania się na forum napisze tylko, że matki moga nie korzystac ja jako samiec z gatunku niediota praktyczny chcetnie z każdej pomocy skorzystam. W końcu ojciec to też rodzic. To ja tyle. Co złego to nie ja.

Gość gość
Zona mnie namowila na szkolenie wiec skorzystalem.Kokretne.