Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabii121

Ktos mial moze podobne objawy. :P

Polecane posty

Gość Gabii121

czesc ;) chcialabym sie podzielic opinia i zapytac czy ktos mial podobnie. wiec zaczne od poczatku 3 lutego mialam dziwne plamienia brunatne czasem z domieszka krwi , ustalo to po 9 dniach.. Teraz 17 lutego odczulam straszny bol lewego jajnika , nie moglam wstac z lozka ani sie podnosic.. Przy chodzeniu praktycznie go nie odczuwalam.. Trwalo to jeden dzien. 19 lutego moje sutki staly sie takie sterczace i trwarde i przy dotyku bola.. i moje piersi robia sie coraz bardziej rozpulchnione... na Dzien dzisiejszy czuje tylko lekki bol sutkkow... Czy ktos mial moze podobnie? czy moze byc to ciaza? wypowie sie ktos.. bo gin, dopiero mam na 12 marzec. :)

Gość Gabii121
a i dodam do tego ze ostatni okres mialam 13 stycznia :) i ze mam gesty bialy sluz ktorego wczesniej nie mialam... To co ? odpowie mi ktos?

Gość gość
Ja bym ci z checia pomogla, ale nie pomoge bo sama sie staram o dzidziola a nie wiem czy mi wyjdzie. otoz w listopadzie okazalo sie ze mam puste jajo plodowe w 9 tygodniu, oczyszczilo sie samo, nie mialam zabiegu. lekarz zalecil aby sie wstrzymac ze staraniami ze 3 cykle. 28-01-2014 mialam miesiacze mam ja regularnie 28-29dni. tzn zawsze mam 28 teraz mialam 29. kochalam sie z moim partnerem 10,11,13,14, lezalam nawet z nogami w gorze;] myslalam ze jest jakas szansa na zajscie w ciaze, ale pobolewa mnie brzuch tak jakby jajniki przed miesiaczka, do tego podczas siusiania mam jakby taki lekko rozowawy sluz, i pewnie dostane okres. juz sama nie wiem kiedy sie kochac jak w polowie to nie wychodzi, a myslalam ze po poronieniu przyjdzie latwiej. A ty kiedy uprawialas seks? mialas dni plodne, nie plodne?

Gość Gabii121
Tak mialam dni plodne 26 stycznia. :) a seks uprawiam nie mal codziennie ;) mam nadzieje ze jest to dzidzia . Staram sie z Mezem od roku :) tobie tez zycze tego upragnionego malenstwa :P a moze wypowie sie ktos kto juz takie cos mial? ;P

Gość gość
no ja sie martwie bo jak sie wlasnie zalatwialam to mialam taki leciutko rozowawy sluz i nie wiem czy to wskazuje miesiaczke czy dzidziola;/ a jajniki tez mnie pobolewaly.

Gość Gabii121
Poczekaj ze 2 dni jak nie dostaniesz @ to pedz do gina.. Moze byc to jakas infekcja... Bo na dzidzie to bol jajnika i krawienie jednocznie to chyba za wczesnie by bylo..

Gość gość
nie ;] ja nie mam krwawienia;] nie mam zadnych boli na miesiaczke jak zawsze ani nic takiego okres powinnam dostan w poniedzialek. chodzi o to ze podczas siusiana jak sie podcieralam to mialam taki minimalnie brazowo/rozowy plamkie w sluzie i sie zmartwilam ze dostane okres. a jak za pierwszym razem zaszlam w ciaze to mialam takie bole brzucha ze nie moglam wytrzymac.

Gość Gabii121
Hm... To oby byla to malenka Fasolka :P.... Trzymam kciuki :)

Gość kasia87777
ten bol jajnikow to moze zapalenie przydatkow, radze wczesniej umowic sie do lekarza

Gość gość
ja mialam takie objawy ale przyszedl okres i sie zalamalam

Gość gość
zapalenie przdatkow wydaje mi sie by bylo wtedy gdyby bolalo mnie caly czas . a bolal mnie tylko jeden dzien :) poczekam jeszcze chwile jesli @ nie przyjdzie zrobie test :P

Gość gabii121
gość zapalenie przdatkow wydaje mi sie by bylo wtedy gdyby bolalo mnie caly czas . a bolal mnie tylko jeden dzien usmiech.gif poczekam jeszcze chwile jesli @ nie przyjdzie zrobie test jezyk.gif

Gość gabii121
Albo moze pojde do apteki i kupie i juz dzis zrobie sobie test ;)

Gość gooooość
to sa wlasnie typowe objawy ciążowe, wiekszosc znajomych i kobiet z rodziny wlasnie na takie objawy sie uskarzala gdy zaciazyly a nie wiedzialy (;

Gość gabii121
Mam nadzieje ze jest to dzidzia :P

Gość gość
CZęść wczoraj robiłam test . i po dłuższej chwili wyszła mi druga kreską tylko taka rozmazana czy to może być ciążą?

Gość mila__
Po dłuższym czasie tzn ile?:P Mam ten sam problem... @ powinna być 4 dni temu nigdy mi się nie spóźniała, kochałam się z mężem 3 miesiące z rzędu w dni płodne zaznacze, że nie staramy się tak "na g***t" tylko po prostu jak wyjdzie to wyjdzie :) Mój przypadek różni się tym, że poprzedni "okres" był strasznie krótki i nie bolesny trwał tylko 3 dni a zawsze 6 i do tego skończyło się na paru podpaskch... Zastanwiam się dlatego czy czasami do zapłodnienia nie doszło już miesiąc wcześniej... Od jakiegoś czasu mam dolegliwości a w tym podwyższoną temperaturę bo 37,3 i sterczące bardzo bolesne sutki i piersi... Z testem chce poczekać do piątku żeby się nie rozczarować jak @ przyjdzie :) Co myślicie o tym, doradzicie coś, miał ktoś tak samo?:)