Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze wibro...

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic dla dziewczyny wibrator, w celu urozmaicenia wieczorów;) Nie to żeby mój nie działał;) No i pytanie, jaki? Sztywny, elastyczny, przypominający realny czy też nie, z jakimis wypustkami, bateryjkami itp? Jaki wy używacie, jeżeli używacie i czy w ogóle to jest dobry pomysł na prezent ?

Gość gość
Uważam, że to dobry pomysł. Ja swój pierwszy i szkoda że narazie jedyny ....dostałam od męża. Ma anatomiczy kształta i wygląda całkiem naturalnie taki doroadziła mu Pani sprzedające sex-zabawki. Osobiście wolałabym jakiegoś kolorowego z bajerami ale to zależy jak Twoja dziewczyna otwarta jest na takie nowości w sypialni?

Gość Fajnaaa30
Polecam Mamy z mężem trzy takie zabaweczka :) czasem robię mu pokaz mega jazda, czasem jak mnie kocha to biorę go do ust i patrzę mu w oczy.....

Gość gość
Też niegdyś kupiłem wibrator dziewczynie (obecnie byłej). Wydaje mi się, że najlepszy jest gładki, posiadający anatomiczny kształt. Te wibratory przypominające penisa wyglądają dość odrzucająco, odradzam.Chyba, że wiesz, że taki spodobałby się Twojej dziewczynie