Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_studentka

Mam 21 lat i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość załamana_studentka

Mam 21 lat, studiuje i pracuje jako kelnerka, utrzymuje się jedynie z tej pensji. Mieszkam w akademiku. M. Poznalam prawie dwa lata temu, on studiuje i pracuje. Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Jestem przerazona, nie stac mnie i nie mam czasu na dziecko. Zabezpieczalismy sie, Jezu nie wiem jak moglam być tak glupia

Gość gość
sama gumka to żadne zabezpieczenie

Gość gość
gdzie studiujesz?

Gość załamana_studentka
W Wawie

Gość gość
Nie jest to tragiczny wiek na ciąże, oboje macie prace!! a to podstawa, mozecie coś wynająć albo rodzice może cos pomogą?Nie załamuj się ,będzie dobrze zobaczysz!!!Dziecko to nie koniec swiata:D Dacie radę:D

Gość tajska_zupka
A co to ma za znaczenie gdzie studiuje do ciąży?? Nie pisała też, że była to gumka...Po co dopowiadacie historie? Ostatnio moja znajoma poszła do lekarza na rutynowe badania i okazało się, że jest w 6 miesiącu ciąży i od x czasu brała tabletki anty regularnie...Nawet przy tabletkach można wpaść. Idź do lekarza, zbadaj się i jakoś to będzie...Jesteś z chłopakiem od 2 lat, więc raczej nie okaże się świnią.

Gość załamana_studentka
Rodzice nie pomoga, moja mam ledwo wiaze koniec z koncem. Mama M. Mieszka na drugim koncu Polski i jest na recie. Jestem w zupelnej rozsypce, mialam inne planu. Nie wiem jak ja sobie poradze

Gość załamana_studentka
Zabezpieczalismy sie tabletkami wlasnie, bralam je zgodnie z zalecenii lekarzy, nigdy nie omijalam dawki

Gość tajska_zupka
Musisz zrobić badania...Zresztą powinnaś iść do lekarza. Ja znam taki przypadek, że dziewczyna też studiowała, jej chłopak też i wpadli. Skończyło się tak, że faktycznie dziewczyna rzuciła studia, ale maja fajną córkę, są po ślubie i dają radę. Nie załamuj się. Na razie przeżywasz szok, ale to minie z czasem.