Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IKEA pokazuje zoofilie w reklamie

Polecane posty

Gość gość

pies wlazł do łózka facetowi, psu widać taką rozpulchnioną du/pe, facet go obejmuje jak kobiete, nakrywa kołdrą a pies podnosi pysk do góry i liże faceta po twarzy w takiej dziwnej pozycji i widać że to jest postawa uległości do seksu :O

Gość gość
Też mnie to obrzydza.

Gość gość
i ten pies jest taki ohydny, wygląda jak świnia z zadartym ogonem i widać mu o***t , taką zmarszczoną dziurke na wierzchu :O jak można takie reklamy pokazywać ludziom ? :O

Gość gość
reklamy sa coraz bardziej obrzydliwe jestem za cenzura taka jak byla kiedys !

Gość gość
ale jestescie popier****** wymyslacie jakies bzdury zamiast sie zajac czyms pozytecznym to siedzicie przed tv i szukacie czego by sie tu doczepic. Nie raz widzialam ta reklame i jakos nie zwrocilam uwagi na d**e psa. widocznie tylko wam jedno w glowie

Gość gość
tobie jak widac w glowie jedno skoro uwazasz to za normalne przez takich jak ty goffno sie roztacza na swiecie bo na wszystko daja przyzwolenie wielka mi p********a tolerancja dla zla i poklask dla demoralizacji

Gość gość
Po co oglądacie telewizje? Przecież tam nic ciekawego nie ma. :classic_cool:

Gość gość
merda tym ogonem a facet patrzy błagalnie na żone żeby mu pozwoliła wziąźć psa do łózka i go wziął a ta świnka merda ogonem i liże faceta po twarzy normalnie ohyda , niedobrze mi :O

Gość gość
nie, mi nie jedno w glowie jak widac :D nie ogladaj reklam i po sprawie :D

Gość gość
ale przecież po psie widać że poszedł z facetem do łóżka i ma pozycje uległości seksualnej chyba normalnymi ludźmi jestescie ? :O pysk ma taki skamlący i liże z apetytem tego faceta po twarzy, równocześnie po ustach i nosie tym jęzorem , i łapki do góra zadziera i śpi przy nim ohydztwo , nie wytrzymuje psychicznie przy takim obrzydlistwie :O

Gość gość
to symbol kochajacej sie rodziny i tego ze pies jest przyjacielem, jak sie psa nie mialo to sie nie zrozumie

Gość gość
w takim razie czemu nie czepiacie sie ze z dziecmi spi? moze jest pedofilem i molestuje wlasne dzieci ? popadacie w paranoje... masakra

Gość gość
Dzięki bogu tych dzieci nie liże.

Gość gość
ale dziecko spało w nogach a do drugiego był tyłem wtulił sie w psa :O ja mam traume po tej reklamie :O ten pies był podniecony :O

Gość gość
kim trzeba być ,żeby w reklamach wypatrywać sich dziurek ? :D

Gość gość
Chyba macie bardzo nudne życie, skoro aż tak rozwodzicie się nad jakąś reklamą... No ale cóż, pozostaje mi Wam tylko współczuć, że Waszą jedyną rozrywką jest oglądanie reklam...

Gość gość
ale jak taka duża firma może pokazywać taką ohydna reklame ? ten pies jest tak obrzydliwy i lezy w łózku najarany że ja nie moge tego oglądać, musze przełączać :O facet wtulony w pasa a cała rodzina styłu , normalnie wyobrażam sobie że mu palca wsadzał do od-bytu a pies skamle cicho i mu twarz liże

Gość gość
wiecie co ? szok wiecie co się stało ? oglądałam ta reklamę od niechcenia i zauważyłam że scena z psem jest już inaczej pokazana , widac psa, wskakuje i leży pod kołdrą z facetem nie widać już że kręci du-pą, nie ma że liże tego faceta scena jest krótka i nie wiem czy mi się przewidziało czy naprawdę