Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vlhv

Kobiety ważne

Polecane posty

Gość vlhv

Na wstępie zaznaczam, że nie chce słuchać wyzwisk, obelg na swój temat i spotykać się z agresja w moim kierunku. Jeśli ktoś ma inne zdanie powinien przy nim pozostać i wyrażać swoje poglądy w sposób kulturalny. Uważam że kobiety nie są gorsze od mężczyzn ani głupsze, nie powinny być im podległe, mają swoje prawa, wolna wole, nie uważam by mężczyźni mieli decydować za nie, i traktować je jako osoby drugiej kategorii. Są po prostu z natury inaczej uwarunkowane genetycznie, posiadają inne cechy psycho-fizyczne. Po rozbiorach, zbrodniach na kresach, wielkich wojnach, fałszowaniu historii, złym przekazie wielu z nas zatraciło swoją tożsamość rodowo, poza wiedzą o dziadkach, w mniejszym stopniu znikomą wiedzą o pradziadkach, nikt już nie wie kim byli jego przodkowie czym się zajmowali skąd pochodzą, jaki mieli status społeczny. Jako naród z taką dramatyczną historią nie mamy tożsamości narodowe, była ona niszczona przez naszych wrogów, wrogów narodu a było ich wielu. Faktem historycznym jest, że przed II wojną światową było 35 mln. mieszkańców w Polsce z czego 12 mln. to obcokrajowcy to ogromna liczba, dziś sobie mogą wyobrazić to tylko ci którzy byli np. w Anglii, Francji i wiedzieli to wielonarodowość na ulicach. Konstytucja gwarantowała wszystkim równe prawa. Dlatego też 53 procent adwokatów, 40 procent lekarzy to byli żydzi. Dziś w różnych filmach pokazuje się naród polski jako ich oprawców, ten przekaz idzie w świat. Zapewne każdy z nas ucieszył by się, że jego naród był w danym państwie 53 procentami adwokatów, 18 procent studentów to byli żydzi. Jeśli na tym polegała ta dyskryminacja żydów, że zajmowali wysokie stanowiska w państwie to chcemy takiej dyskryminacji Polaków na całym świecie. Dziś bez tej świadomości, kobietom wmawia się różne dziwne rzeczy, nakierowuje ją na konsumpcyjny styl życia mówiąc że potrzebuje tego i tego i tego że powinna wyglądać tak i tak, mieć takie i takie wykształcenie taką prace, taki samochód, taki telefon i zaspokajać faceta w taki sposób nie koniecznie jednego, na całe życie. Gdzieś na końcu jest czas na założenie rodziny, oczywiście z wielkim weselem, i wszystkimi rzeczami na pokaz. W wieku 25-28 lat stają się po raz pierwszy matkami, często kończy się na jednym dziecku. Lekarze twierdzą zaś że najodpowiedniejszy wiek dla kobiety na 1 dziecko to wiek 16-19 lat w tym wieku kobieta potrafi łatwo znieść poród, i jej organizm jest najbardziej przystosowany na dziecko. Kobiety już nie potrafią słuchać, często ignorują fakty, sprzeczają się, obrażają, nie przyjmują argumentów realnych, wymyślają wady fikcyjny aby tylko zniszczyć autorytety, nie mogą pogodzić się z tym, że faceci mają rację, w wieku kwestiach. Wymyślono kobietę partnera, otóż kobieta nie może być partnerem dla mężczyzny, kobieta jest kobietą. Mężczyzn wcale nie kręcą te kłótliwe zołzy rozmowa z którymi opiera się na agresji, zaprzeczaniu, zaprzeczaniu faktom aby tylko nie przyznać racji. Oczywiście że kobiety powinny studiować, kształcić się ale zachować przy tym zdrowy rozsądek i potrafić pogodzić się z rolą kobiety, a nie wymyślonym tworem. Rządzących światem to bardzo cieszy gdyż dla nich na korzyść jest zniszczenie roli kobiet w społeczeństwie, rodzina z 3,4,5 10 dzieci to dla nich coś okropnego. Mają korzyści że rodzi się nas coraz mniej. Celem ich jest by w przyszłości rozmnażały się tylko wybrane jednostki z wysokich stanowisk rządzących światem. Łatwo to uczynić nasze dzieci od najmłodszych lat są zabierane do przedszkola, szkoły. Rodzic na mały wpływ na wychowanie swojego dziecka, największy wpływ na nie ma pani przedszkolanka, system oświaty i rówieśnicy w szkole. Zabieranie dzieci matek jest dla nich szeroko zakrojonym planem, bo gdy matka traci więź ze swoim dzieckiem. To jednocześnie dziecko traci więź ze swoją rodową tradycją. Nie uczy się tego czego chcą jego rodzice tylko tego co wszystkie dzieci w tym kraju. A jak wiadomo większość jest głupia, więc nasze dzieci już nie myślą logicznie, nie są twórcze a jednakowe. Jak wiadomo jednakowość była doktryną socjalistów. Bierzemy udział w planie zniszczenia cywilizacji, która trwa już od dawna i wolnymi kroczkami jest coraz bliżej celu. Teraz zobaczcie ile wy macie dzieci lub wasi rówieśnicy osoby 24-30 letnie, policzcie ile macie rodzeństwa a potem braci i sióstr ciotecznych, zapytajcie dziadka i babcie ile oni mieli rodzeństwa, kolejno ile mieli babek dziadków, wujków, stryjów cioć. Teraz możecie mówić ale kiedyś było łatwiej, teraz wychowanie kosztuj***ardziej jest trudniej. Chodzi o to byście spojrzeli tylko na te liczby w każdym pokoleniu zanim się zwiększać liczba się zmniejsza. Nie będe odpowiadał na ataki agresji i krytyki.

Gość gość
ktoś napisze streszczenie? chyba poczekam na ekranizacje

przeczytaj ostatnie kilka zdań. poza tym do kobiet w jakim wieku skierowany jest ten post? Bo już w czasach młodości mojej mamy 19latka w ciąży była dziwnym widokiem i zbierała sporo krytyki.

Gość gość
"najodpowiedniejszy wiek dla kobiety na 1 dziecko to wiek 16-19 lat" Faktycznie, w wieku 16 lat byłam już tak dojrzała emocjonalnie, że na bank wychowałabym dziecko na dobrego człowieka. Jedlibyśmy tynk ze ściany i pomagałby mi zdać maturę z chemii. Och, jaka ja byłam głupia, że się chciałam kształcić, żeby nie być od nikogo zależną. Mogłam przecież spłodzić dzieciaka, byłabym na utrzymaniu państwa, było by tak cudownie. No chyba, że od 15 roku życia miałabym skupić swoje działania na znalezieniu zamożnego starszego od siebie męża. Ale to się w sumie kłóci z początkiem Twojego postu, bo nie można być niezależnym od kogoś, będąc na jego utrzymaniu.. Z choinki się urwałeś?

Gość vlhv
prosze nie wyciągac poszegolnych zdań napisałem "według lekarzy wiek 16 - 19 lat." I jest to faktem, że kobieta najlepiej wtedy znosi ciążę.

nie, najlepszy wiek to między 19 a 25 (bo wtedy ciało jest w pełni rozwinięte, więc nie wiem skąd ta bzdura). Poprzednie pokolenia też nie produkowały dzieci masowo.

Gość gość
"ktoś napisze streszczenie? chyba poczekam na ekranizacje" hahahhaha !! tez poczekam :D

Gość vlhv
25 lat na 1-wsze dziecko to jest późny, wiek nic nie zrozumieliście z tego co napisałem, gdyż zaprzeczacie ciagle. jescze raz powiem "według lekarzy wiek 16-19 lat jest najlepszy na 1-wsze dziecko" Rozumiecie to? 1-wsze. Wiek 22, 24, 25 jest dobrym wiekiem na 2, 3 i 4 dziecko. Co w tym niezrozumiałego. Nikt was nie zmusza do rodzenia dzieci w wieku 15-16 lat tylko tak wynika z natury. Ja nikogo nie chce przymuszać do niczego, napisałem wszystko jasno a słysze to czego nie chciałem. To moja SUBIEKTYWNA OPINIA ten post.

Gość gość
Ciało ciałem, ale chyba ważniejsza jest psychika nie? Jak Ty sobie wyobrażasz, żeby nastoletnie dziecko miało wychować inne dziecko? W wieku 16 lat byłam zajęta szkołą i imprezami, znajomymi i miłym spędzaniem czasu. Jak chyba wszystkie nastolatki.

Nie, według lekarzy kobieta najlepiej znosi ciąże (nieważne którą) między 20 i 25 rokiem życia. Wcześniej jest zwiększone ryzyko poronienia i komplikacji w czasie porodu.

Gość Czarna dzis sie nie loguje
22,23...to dobry wiek ale na rodzenie kolejnych dzieci.juz widze te skonczone studia.jakis cholerny dzieciorob jestes chyba.kobiety to nie maszynki do rodzienia.

Gość gość
no szkoda, ze ciebie Pa Bog nie stworzyl kobieta, chetnie bym obejrzala jak wyglada wcielanie twoich pogladow w zycie :P

Gość gość
Twoja subiektywna opinia. Problem w tym, że ta Twoja opinia jest z d**y wzięta. Nie mówiąc już o tym, że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.

Gość vlhv
Prosiłem by mnie nie atakować. Nic nie zrozumieliście, trudno. Napisałem że to moja subiektywna opinia. A dziewczyny które tu się wypowiadają nie potrafią czytać. Przyczepiły się 16-letniej matki. Jescze raz nie przymuszam, nie nakazuje tylko przedstawiam fakty, z którymi nie musicie się godzić. Ale prosze nie zaprzeczajcie i nie mówicie głupot.

to w końcu subiektywna, wymyślona opinia czy zdanie lekarzy? :D

Gość vlhv
Za dużo was w agresji zaprzeczyliście wszystkiemu dla zasady zaprzeczania tak jak napisałem w 1-wszym poście wszystko się sprawdziło ataki i zaprzeczanie. ;) Kultura prosze raz jescze.

nie gadajcie z tym durnym muslimem,pewnie urodzil sie gdzies Iraku albo innym kraju 3 swiata i opowiada teraz swoje brednie.czyli wedlug jego toku myslenia,kobieta powinna urodzic miedzy 16 a 19 rokiem zycia,to w takim razie powinna wyjsc za maz w wieku 12 lat.oj autorze,pachnie mi to pedofilia:Oile 15 lat juz zaplodniles?ile masz lat?50?ty zboczencu cholerny

Gość gość
Ja poproszę badania na poparcie tych "faktów".

wymyśliłeś badania, a potem twierdzisz, że to tylko twoja opinia. Poza tym skoro każdą krytykę odbierasz jako atak to ile masz lat, 10?

Gość vlhv
Post jest subiektywną opinią. Wiek 16-19 lat według lekarzy. Czego nie rozumiecie czytajcie ze zrozumieniem prościej się nie da. Wiem że lubicie wychodzić na iteligentnych ale się wam nie udaje. Bo wyłapujecie poszególne zdania to objaw glupoty.

a ja wiem, że według lekarzy ten wiek jest wyższy niż podałeś. Więc albo nie wiesz, albo kłamiesz, co na jedno wychodzi ;)

Gość vlhv
To co piszescie to nie krytyka tylko atak. Przeczytaj posty wszystkie. Prosze już się nie wypowiadać w tym temacie. Badania nie są wymyślone. Ja już nie odpowiem na żaden post, gdyż kulturalna dyskuja jest wam obca.

za to twoje promowanie pedofilii to powinni cie przymknac:Onie gadajcie z nim,to pewnie jakis stary onanista oblizuje sie na widok 10 letnich dziewczynek

to podeślij linka do tych badań, chętnie poczytam. Jestem pewna, że je wymyśliłeś. Poza tym nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć jaka duża różnica jest między ciałem 16latki i 25latki. Poza tym zasugerowałeś, że już nasi rodzice robili sobie dzieci hurtowo. Też nie prawda...nawet moi rodzice nie mają dużo rodzeństwa. :D

Gość vlhv
moje dzieci tez maja dzieci a maja po 17 lat i moje zdanie jest takie,ze to dobry czas

Gość gość
Ja też chcę linka do tych badań.

Gość vlhv
linka nie dam bo Moorland i Czarna mnie troluja

"nie udowodnię, że mam rację, bo mnie trollują" - tłumaczenie: "nie mam racji, wszystko zmyśliłem, a teraz się ze mnie śmieją".

ja nie trolluje zboczencu😠

Gość vlhv
Oczywsicie ostatnie posty pisałem nie ja tylko osoba która ustawiła sobie taki sam nick. Nikogo nie wyzywam. A nicka nie mam na wyłączosć wiec teraz któs będzie sie podawał za mnie,