Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vlhv

Kobiety ważne

Polecane posty

Gość vlhv
Moorland to o trolu napisalem nie ja. Nie mam wpływu na to. Ja juz nic nie napisze na tym forum .

Gość takatamjedna2
nowa teoria spiskowa? Może i coś w tym jest. Nasze praprababki rodziły po 12 dzieci, moje pokolenie juz tylko jedno góra dwójke dzieci. Z tym ze trudno uznac to za spisek. Takie ograniczenie liczby potomstwa powoduje wygoda i warunki ekonomiczno - mieszkaniowe. Moja prababcia rzeczywiscie miala 12 dzieci ale miala tez odpowiedzialnego męża, duzy dom i służbę oraz nauczyciela dla dzieci. Ja mam m-3, brak służby domowej i jedno dziecko - wiecej sie nie zmieści i trudno by mi było utrzymac na odpowiednim poziomie wiecej dzieci. I mało istotne mi sie wydaje ze urodzilam mając 20 lat.

Gość Czarna dzis sie nie loguje
nic nie napisze ale dalej pisze.pewnie dostal natchnienia bo oglada wlasnie zdjecia malych dziewczynek i szuka wsrod nich kandydatki na zone.

Gość gość
Czarna ty jesteś pedofilka? Czemu na tym forum musicie wrzucać takie dziwne docinki że ktoś jest peodiflem, czarna to niesmaczne hehe.

Gość Czarna dzis sie nie loguje
a co mam myslec?jak stary cap mysli o zapladnianiu gimnazjalistek?musialam mu rozwalic temat,bo ja tu na strazy waszej moralnosci stoje:P

Gość gość
A ja się zgadzam z autorem. Trudno jednak podxskutować z poniektórymi osobami. Pranie mózgu zastąpiło logiczne myślenie w każdej dziedzinie. Nie tylko w tym temacie, ale także w najeździe na Ukrainę, jej mieszkańców, kobieta kobiecie jest wrogiem, brak ogólnej solidarności rodaków, wieczne narzekanie i bezradność bo rzadko kiedy kogoś ineresują sprawy państwowe, chęć wgłębienia się co-jak-i dlaczego. Powtarza się zasłyszane historie niesprawdzając źródeł bo po co? Rzadko tu zaglądam bo wątki które ludzie tutaj wymyślają sprawiają że odnoszę wrażenie iż cywilizacja zaczęła się cofać w rozwoju. Pozdrawiam.

Gość gość
wstep byl tak dlugi ze nawet go nie przeczytalam i nie wiem o czym bylo pytanie....

Chciałabym grzecznie zwrócić Ci uwagę autorze, że wszytko Ci się pop*******iło. A wybielanie polskiego atysemityzmu, to w ogóle bezczelność:D I jak się to ma do dzietności kobiet? Myśl dalej, od sensownych wniosków jesteś bardzo daleko:D

Gość gość
Ja to słyszałem co on napisał u historyka o tej wielonarodowosciowosci w polsce więc czemu ty mówisz że on wybiela? Zydzi byli w polsce przed wojna i mieli wysokie stanowiska.

Gość gość
Kulturalnie poproszę o podanie źródeł medycznych podających taki wiek kobiet jako optymalny do rozrodu.

Wcale temu nie zaprzeczam. Ale fakt, że przed wojną Żydzi zajmowali wysokie stanowiska nijak się ma do polskiego antysemityzmu, który ukazał się w całej swej upiornej krasie podczas wojny i po jej zakończeniu.

Gość 12d12
ale on mowi tylko o tym jak bylo przed wojno, nacjonalisci sa wszedzie, ale to juz nie wina panstwa polskiego. gdyz przed wojna mieli prawa ogromne i mozlowisci. a to co dzialo sie potem to bylo wynaturzenie ale poszegolnych ludzi/ugrupowac a nie panstwa.

Gość gość
Ja mieszkam za granicą i tutaj uwazaja ze najlepszy wiek na urodzenie dziecka jest pomiędzy 25-28 lat..

"Jeśli na tym polegała ta dyskryminacja żydów, że zajmowali wysokie stanowiska w państwie to chcemy takiej dyskryminacji Polaków na całym świecie." Autor prezentuje pewne historyczne fakty, aby zakwestionować inne, równie prawdziwe. Niestety, trzeba do tego głębszej wiedzy i umiejętności:D

Gość gość
twoja odpowiedz jest slaba bo twierdzisz ze masz wieksza wiedze niz inni to slabe i juz nie modne jak cos wiesz to mow. a nie glebsza wiedza sie szczycisz.

Gość gość
Gość 17:21 a może by się tak zmobolizować i samej/mu poszukać? Szukasz jelenia na odwalenie roboty bo Tobie się nie chce? Z tego co widzę to i tak byś nie ogarneła/ogarnął wiedzy. Wyjęłabyś z kontekstu jakieś zdanie i to by była dla Ciebie cała rozmowa. Zgadzam się z wredną Magdą.

Gość gość
A moze ty sie zmoblizuj i nie pisz na nicku tymczasowym co? Bo ja też moge za 10 osob sie podpisywac i wymyslac sobie popracie. Jako nie Polacy nie obrazajcie Polakow bo to anty polonizm. a, że tak chcecie poniżać kraj w którym mieszkacie to okropne. Bo nawet najbrudniejsze i najwredniejsze zwierze nie sra do własnego gniazda. pfuuu

Gość gość
Autor tego wątku pisal w tym samym temacie na NETKOBIETY i zostal tam wysmiany ,az sam prosil o zdjecie tego tematu z forum...normalny stary zgred!