Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wnuka

Polecane posty

Gość gość
My jutro będziemy szaleć. Malutki jest taki cudowny. Zwariowałam na jego punkcie. Jak dobrze pójdzie do malutki wyjdzie jutro z synową ze szpitala. Tylko po południu.

Gość gość
Skarbek ma taką delikatną skórę, taką ładną, ze aż szok.

Gość gość
Maluszek słodki bo naly

Gość gość
a kogo to obchodzi

Gość gość
Gratulacje dla babci:-) a tak poza tematem to tu zawsze czegos sie musza czepic, jak nie 9punktow to ubranek, ja tez nie kupowalam na zas dla synka bo mieszkamy blisko centrum miasta, do sklepow mam 10min no i przez internet mozna zamowic, poco gromadzic jak nie wiadomo jak maluch bedzie sie rozwijal i jakie ubranka beda mu potrzebne na jaka pore roku, no i pogody tez sie nie da przewidziec

Gość gość
"Ooo masakra..wszystko na ostatnią chwilę odkładają.. haha powidzenia życzę ! oczko.gif jak to po co wcześniej ? Żeby przygotować wszystko wyprać, można uprasować itp..żeby dziecko można było ubrać w coś po porodzie..przecież jak wróci do domu w dodatku po cesarce to nie będzie jeździć po sklepach i ubranek kupować !" Ja nie mogę jaki z ciebie pustak. Kupowałam łóżeczko na tydzień przed terminem i co z tego? Jakby ojciec dziecka kupił je nawet dzień po porodzie to też co z tego? Ważne by miec pieniądze i kupić, w sumie można też dostać, nie wnikam. Ubranka miałam na początku tylko 0-3 m-ca bo po co od razu wszystko - po co tyle trzymać w domu, no chyba że ktoś lubi - ale co z tego? gdzie tu "masakra" ? gdzie problem? Nawet jak kobieta leży w domu po cesarce to mąż/partner/przyjaciółka może obskoczyć sklepy w kilka godzin. masakra to jest jak się nie ma na wózek bo jest alkohol w domu, albo się bije dziecko, albo ma się ich 8 i nie ma się z czego wykarmić. Więc nie truj d**y. A ja gratuluję babci. i proszę nie przejmować się, tu jest zawsze chamstwo i ktoś się czegoś czepia.

Gość gość
Gratuluje

Gość gość
I jak tam babcia ?