Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za żadkie wizyty u ginekolog

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) jesteś w 33 tc najbliższą wizytę u ginekolog mam 3 marca, następną dopiero 7 kwietnia..termin porodu mam na 10 kwietnia..czy to nie dziwne ? Z tego co wiem przy końcówce częściej się chodzi..a tu nic..jak Wy miałyście ? Lub macie ?

Gość gość
Tak, za rzadkie. Ja pod koniec chodziłam co 2 tygodnie.

Gość gość
A ja nie. Termin na 11 listopada a wizyta ostatnia pod koniec października. Teraz mam termin na jutro ale wizyte mialam 11 lutego, wczoraj tylko kazał przyjsc na badanie i.ktg aje tylko dlatego że już mam spore rozwarcie

Gość gość
No ,ale co ja mam zrobić ? Przecież nie pójde do niej i nie powiem, że za żadkie mam wizyty :/ ..do tej pory nie miałam robionego KTG..

Gość gość
RZADKIE dziewczyno! Właśnie powinnaś isc do niej i powiedzieć, cze chcesz następną wizyte wcześniej.

Gość gość
Za rzadkie nie za żadkie. Czemu masz nie powiedzieć?

Gość gość
RZadkie, kobieto!

Gość gość
Ona chciała mi dać wizytę na koniec marca..ale podobno miejsca już nie było.. :/ lekarka stała i ustalała wizytę razem z recepcjonistką...jak wtedy nie było terminu to teraz na pewno nie ma..a ja się trochę boje

Gość gość
Bo na ktg się chodzi tylko w b bliskiej okolicy terminu jak się nic nie dzieje. Nie panikuj jak jest wszystko ok

Gość gość
Ja zmieniłam lekarkę w 26tc, mam termin na kwiecien. Ostatnia wizyta 19marca a później będę jeździć do szpitala, w którym pracuje pani doktor

Gość gość
Ja też już zmieniałam lakarkę..gdzieś w 4 czy 5 miesiącu..i ta jest fajna itp. ale te terminy przy końcówce ciąży trochę mnie martwią..

Gość gość
za rzadkie, mnie tak umowila bo niby ciąża byla książkowa i potem okazalo sie ze dziecko zmarlo- jakbym czesciej miala robione usg pod koniec ciazy mysle ze szybciej by to wylapali

Gość gość
To co ja mam zrobić waszym zdaniem ? :(

Gość gość
e bez przesady! jak to dobry lekarz to wie co robi...ja też miałam pod koniec co 3, 4 tygodnie, nie było potrzeby częściej, to jakiś mit że trzeba często pod koniec...ale lekarza ma świetnego, tylko KTG miałam już od 36 tygodnia, co tydzień, a jakoś od 38 tygodnia co 2 dni...

Gość gość
To ja już nie wiem co o tym myśleć..

Gość gość
za rzadkie ale zaglądanie do słownika ortograficznego autorko

Gość gość
Iść prywatnie, jeśli coś Cię niepokoi :classic_cool: Jaki masz problem, bo nie kapuję ?

Gość gość
Wpisz w dowolną wyszukiwarkę „Mebelmania” i wybierz zakładkę „meble dziecięce i młodzieżowe” - znajdziesz tu świetne meble dla dziecka i nie tylko. Polecam głównie ze względu na cenę system Bajka (pięknie urządzony cały pokój za niecałe 1900zł – w skład zestawu wchodzą łóżko, szafa ubraniowa, regał i komoda - wszystko osobno wycenione, więc można zamówić pojedyncze elementy) a dla ceniących przede wszystkim bardzo wysoką jakość polecam system bajkowych antresoli z systemu Zamek, całej kolekcji z systemu Princess oraz wiele innych cudnych mebli dla Twojego dziecka. Zapraszam serdecznie po spełnienie marzeń Twojej pociechy! Pozdrawiam Mebelmania