Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matki dlaczego dojadacie resztki jedzenia po waszych dzieciach

Polecane posty

Gość gość

a potem placz,bo wazycie 100kg.jak mozna jesc na sile?nie rozumiem czegos takiego,glodna nie jestem ale zjem,bo szkda wyrzucic:Ojeszcze takie rozmamlane to zarcie jest,fuuuj:O

Gość Czarna dzis sie nie loguje
:O

Gość gość
przyłączam się do pytania :D

Gość Czarna dzis sie nie loguje
a dzieci przeciez sie slinia przy jedzeniu i im wypada jedzenie z buzi i to jedzenie znowu jest wyplute na talerz:(

Gość gość
a co ciebie to obchodzi?nie mam dzieci ale uwazam ze gowno ci do tego :-O trzeba miec zryty beret zeby zakladac taki temat :-O zajmij sie wlasna dupa

Gość gość
Mnie brzydzi ślina i nie dojem nic co miało już kontakt z jamą ustną drugiego człowieka. Nawet własnego dziecka.

Gość gość
Aż mi nie dobrze jak przeczytałam ostatnią odpowiedź ale odpowiedziałaś sama sobie na pytanie jadzą ponieważ nie chcę by się zmarnowało więc robią za śmietnik :o żal na to patrzeć ale cóż. . .

Gość gość
dobrze powiedziane,robia za smietnik.to takie uwlaczajace:Ono i te 100kg pozniej

Gość gość
echhh tylko one z dodatkowy kg nic sobie nie robią :o

Gość gość
bo po co,facet zlapany na dziecko,tyra na nich,to co to jest te marne 100kg,zaledwie mala nadwaga

Gość gość
nie dojadam nigdy po swojej córce bo zwyczajnie się jej brzydzę. Wszystkie dzieci są brudne juz 5 minut po wyjsciu z wanny jesli nie jestescie rodzicami to nie wiecie o czym mówie. A moja to już wogóle mały prosiaczek. Kocham ją ale na żadne dojadanie nie ma mowy!

Gość gość
wiadomo,widac pochodzenie spoleczne.bez urazy,ale taka prawda.

Gość gość
zgadzam się z tym "bo po co,facet zlapany na dziecko,tyra na nich,to co to jest te marne 100kg,zaledwie mala nadwaga" złapią na brzuch i już im wszystko jedno byle by się nażreć

Gość ladacooooo
ja nawet jabłka nie dojem po mojej córce bo sie brzydzę a co tu dopiero mówić o takim obślinionym obiedzie:D

Gość ladacooooo
za to moja gosposia sobie nie żałuje wcześniej zjadała te obiadki aż miło było było popatrzeć

Gość gość
Moja corka lubi wolowine ale czase wypluwa kawalki twardsze i ja jem po niej haha i nie waze sto kilo tylko

Gość ladacooooo
Raz tylko zjadłam obiad po mężu byłam bardzo głodna teraz muszę się opanować ponieważ ważę już 66kg :o

Gość gość
A ja jem jablka po dzieciach takie obklejone takie cieple jeszcze

Gość gość
66 kilo wazysz to malo wazysz, mozesz jesc, no i zalezy jaki wzrost

Gość gość
no 66 kg ale wzrostu 157

Gość gość
Aha no to troszke moze pare kilo no nie

Gość gość
Ja tez nie dojadam i nie dojadałam po dzieciach , dla mnie tez to obrzydliwe .Ja wazę sporo ale to wina leków i chyba tarczycy lekarz dał mi skierowanie do endykronologa bo stosuje diete i cwiczenia a jednak kg przybywa

Gość gość
Waga jest od jedzenia a nie od lekow, jedzenie ma kalorie a nie tabletki, widocznie masz duzy apetyt

Gość gość
Słuchaj wyraznie jest napisane zwiekszenie masy po pewnym czasie w ulotce .Jem połowe tego co kiedys a waga rosnie ,wiec nie pisz ze apetyt mam spory bo wiem ile jem .Mozliwe ze sa inne przyczyny zdrowotne które musze wyjasnić mam tez czasami zatrzymanie wody w organizmie bo puchna mi uda i kostki jak balony

Gość gość
Zreszta nie bede sie zalić na forum , kiedys sama myślałam ze oj takie gadanie schudnac jakas babka nie mogła bo brała leki sama teraz mam na sobie to wszytsko .Tak czy tak dojadanie po kims jest obrzydliwe , zwłaszcza ze kazdy ma swoja flore w buzi i w slinie pełno zarazków bo juz w buzi wytwarzaja sie enzymy do trawienia jedzenia .Pamietam w rodzinie przypadek mój wujek miał cos takiego w slinie ze kto sie napił po nim wody , soku czy wódki z jednej szklanki od razu rzygał i chorował to fakt auntentyczny z jedzeniem było to samo chodzi o widelec czy łyzke

Gość gość
A jak sie calujesz z obca buzia? Jakby tak kazdy chorowal od zetkniecia z inna buzia hahaha to by wszyscy chorzy chodzili

Gość gość
przy wzroscie 157 to 66 kg to o 10 za duzo jak dla mnie. ja mam 163 i waze 56 i to juz jak dla mnie 2-3 kg za duzo, trzeba zrzucic, tym bardziej ze te kg osadzily sie na brzuchu i udach