Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa podala chrupka kukurydzianego 3miesiecznemu dziecku

Polecane posty

Gość gość

zostawilam syna na chwile pod jej opieka..a ona nie wytrzyma i wprowadza swoje rzady..

Gość gość
Trudno nie umrze

Gość gość
nic mu nie będzie.

Gość gość
Umrze :(jedz na płukanie kich do szpitala

Gość gość
ja znam przypadek ze 4 miesieczne dziecko żuło śledzia. nie dramatyzuj, nic mu nie bedzie. A tesciowej powiedz żeby wiecej nie dawała

Gość gość
Po takim chrupku nic mu nie będzie..,chociaż powinnś jej powiedzieć, że to za wcześnie jeszcze i że jak będzie starszy to sama mu będziesz dawać

Gość gość
wiecej bym u niej dziecka nie zostawiła, balabym się ze znowu coś wymysli

Gość gość
prędko ,prędko po doktora bo teściowa bardzo chora przyszedł doktor z lekarstwami a teściowa z pazurami ! przyszedł doktor z wielkim brzuchem , a teściowa pod poduchę !

Gość gość
hehe! klasyka kafe:D

Gość czarna8282
Wydaje mi sie ze tu nie chodzi o chrupka, ale o to ze tesciowa wogóle dała coś do jedzenia dziecku bez uzgadniania z mamą!!! Wspólczuje ci bo już widze jak dokarmia tym czym chce twoje dziecko po kątach.:(

Gość gość
no rzeczywiście tragedia. chrupki kukurydziane są miekkie i nic się dziecku nie stanie. Te współczesne matki mnie przerażają, ciesz się, że teściowa chce pomagać. Skoro wychowała twojego męża na tyle, żebyś go chciała to znaczy ze się na tym zna.

Gość gość
brrrr Chce pomóc?! a jak by dała dziecku czekolade np. na która dziecko by było uczulone to też by chciala pomóc?!Jak dla mnie przegięcie , mogła to zaproponować a nie robić.One zawsze chcą pomagać jak byśmy chciały pomocv to byśmy poprosiły,

to nie chodzi o to, ze sie nic nie stanie, tylko o to, ze tesciowa nie powinna robic takich rzeczy, bo to nie jest jej dziecko. a zapewne wiedziala, ze ty jemu/jej takich rzeczy nie podajesz jeszcze.

Gość gość
skoro dała jej dziecko, żeby się nim zajęła to chyba poprosiła. Nie można robić tragedii z powodu chrupka, a porównanie do czekolady bez sensu, przecież teściowa też byla matką i wiedziała co można dać a co nie, przecież to że dała mu chrupka jednego do pociumkania nie znaczy, że karmi go schabowym jak nie patrzysz :D

Gość gość
moja teściowa pasie nasze dziecko bigosem , mały ma 2 miesiace :o

Gość gość
bez przesady, dziecko ma 3 miesiace, jak dla mnie to logiczne ze w tym wieku jest tylko na mleku, wiec po co mu jakis chrupek?

Gość Zoja§
Ja bym powiedziala tesciowej ze jak jeszcze raz da cos dziecku bez konsultacji ze mna to bedzie to ostatni raz kiedy zostanie z wnukiem sam na sam i niech się zastanowi czy jest to warte.

Gość gość
hehe umarło już od chrupka zmartwiłabym się chlebem bo to gluten,dzieci różnie reagują ale chrupek kukurydziany haha no kurde to już tragedia