Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie dzieci wspólnych z waszymi konkubentami

Polecane posty

Gość gość

a ile dzieci niewspólnych mają wasi konkubenci z byłymi konkubinami, kochankami lub zonami ?

Gość gość
hahahahah,

Gość gość
wcale. jakby mój facet miał bachora to bym tępiła małego gnoja do skutku

Gość gość
2 z ex konkubentami, jedno z obecnym, drugie w drodze, aktualny ma 3 z poprzednich ale 1 jest czarne :(

Gość gość
Jesteście p*****lnięte na maksa

Gość gość
12

Gość gość
14, jednego azjataę- do dzisiaj nie wiem z kim... Z państwa biore na wszystkie i jestem bogaczką.

Gość gość
dzieci bekarty bym wypie/rdoliła do arabii żeby zapie/rdalały u ciapatych jako służki

Gość gość
Miejmy nadzieję, że jak będziesz stara to cię ŚLUBNE dzieci wypier/dolą do domu starców :)

Gość gość
Hahaha zabolało odwieczną stara pannę :D Bo konkubina to stara panna, która daje na prawo i lewo coraz to innemu staremu kawalerowi oczywiście za darmo :D

Gość gość
a mężatka za kasę. Czyli wiadomo.

Gość gość
Gdyby bachor pochodzący z konkubinatu chciałby się przyjaźnić z moim dzieckiem i przychodził do nas do domu, a ja bym się o tym dowiedziała to bym go wypieprzyła na kopach za drzwi bez żadnego gadania, niech sobie szuka drogi do starej konkubiny sam. A dziecku bym zabroniła się zadawać z takimi syfami.

Gość gość
Twój 'młody mąż' by cię oddał na złomowanie za taką 'starą pannę' jak ja :)

Gość gość
Nie żona nie bierze za seks kasy, to dzi/wka bierze kasę, a konkubina jest gorsza od dzi/wki bo daje każdemu za darmo.

Gość gość
gość 18:31 - To dobrze, może ustrzegłby się przed babą, która nawet z ładem i składem 2 zdań nie skleci :D

Gość gość
żona daje za kasę, gotuje za kasę, sprząta za kasę- ta hipotetyczną w razie kopa w d**e. Oj, przyznajcie sie już mężatki- zawsze tak było jest i będzie- patologia.

Gość gość
Pambuk kazał oddawać potrzebującym za darmo :D

Gość gość
Literki chciałabyś suczo mojego męża. Niestety nie dla śmiecia taki rarytas, pieprz dalej swojego śmierdziela, a nie na żonatych patrzysz łakomym wzrokiem bo wiesz że to prawdziwy mężczyzna bo chciał mieć przy sobie drugą połówkę poprzez formalny związek, a nie kocią łapę i stać go było na pierścionek i ślub. Twojego nieudacznika widać nie stać albo szkoda mu na ciebie kasy wydawać. Pewnie ma rację.

Gość gość
a ile jest konkubin ktore tez zyja z konkubentem za jego kase, bo jak urodza benkarta to nie chca isc do pracy

Gość gość
W pysk bym strzeliła bachora z konkubinatu jakby zbliżył się do mojego dziecka. W dupsku bym miała co ten bachor z tym zrobi.

Gość gość
Co to jest BENKART?

Gość gość
18:35 - życzliwość, ciepło i dobroduszność bije z twojego wpisu :) Pozdro dla mężusia 🖐️

Gość gość
łoo fuj, ja bym nie chciała tego męża, skoro juz takie coś wziął sobie za żone. Toż to podobne nic do ciebie- szanowna żono.

Gość gość
Literki idź już się nacieszyć swoim "konkubentem" przecież to takie słit i w ogóle, może jeszcze jakiś bękart śmierdzący z tego "konkubinatu" powstanie. któż to wie...

Gość gość
Literki Co to jest BENKART? to jestes ty i twoje potomstwo

Gość gość
no dziecko tej szczęśliwej mężatki to chyba przyzwyczajone dostawać po pysku- patrzac na wypowiedzi.. Kobieto, skad w tobie tyle agresji?? Meliski sie napij, czy cuś?

Gość gość
Mój nie ma za co dostawać po pysku ale śmierdzący bękart jak najbardziej. Zero litości dla ścieków.

Gość gość
Mój piękny bękarcik sobie siedzi i się delektuje swoim słodkim i błogim życiem, zanim spotka na swojej drodze takie wymioty jak wy :)

Gość gość
Piękny? No na pewno. Większość bachorów konkubin (czyt. samotnych matek) jest brzydka, a twój to pewnie wygląda jak stary pomarszczony gremlin. Może kiedyś spadnie z wózka na łeb. Fajnie by było.

Gość gość
Ciepła mamusia i życzliwa z ciebie, każde dziecko marzy o mateczce o gołębim sercu... :) twojemu się udało!