Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie dzieci wspólnych z waszymi konkubentami

Polecane posty

Gość gość
Literki jak nazywa się twoj słodki bękart ? Może Anal lub Jesika ? to takie słodkie i nowoczesne imiona

Gość gość
A niech ma choć Fiutosław. Ten słodki bękart i tak dostanie w szkole baty za to, że jest z konkubinatu :D

Gość gość
Brajan Alan, a córeczka Jessica Lena, a w drodze mam Julkę i Kubusia.

Gość gość
Od kogo? Chyba nie od twojej małej łamagi i katechetki? :)

Gość gość
Literki musisz dużo napłodzić tych bękartów aby dostać zasiłek z MOPSU

Gość gość
Nie trzeba, denaturatu nacedzę na zaś, makaronu nasmażę z cebulą i będzie na tydzień. Na drugi się pomyśli.

Gość gość
Literki od każdego dziecka, które wie, że konkubinat to najgorsze dno. Same im o tym powiemy to będą wiedziały, którego smroda gnębić

Gość gość
Nie wiem czy się spotkają, bo klasy wyrównawcze będą w innym skrzydle niż sale dla bękarcików :)

Gość gość
Nie martw się twój bękart nie będzie gnębiony, trafi do specjalnej klasy dla zidiociałych i brzydkich dzieci i będzie mu tam jak w niebie wśród podobnych jemu potworów.

Gość gość
Ojej a jak zdrabnia biedaczka "bękarcik" żeby tylko nie powiedzieć bękart. Haha przyzwyczaj się bo pewnie nawet twoi rodzice myślą tak o wnuku, tylko nie chcą ci tego mówić.

Gość gość
Nie masz już pomysłów na obelgi? Oooo, co za szkoda. Idź teraz się uśmiechnij do faceta i dziecka i obdarz ich sztucznym, słodkim spojrzeniem :)

Gość gość
Ja też jestem bękartem, więc o dziadków się nie martw 🖐️

Gość gość
Śmiech śmiechem ale najgorsze to jest u patologii i tzw celebrytów czyli też patologii . Mamuśki z 4 pociech każde z innego mena a żaden nie mąż itp. No a u celebrytów -ma np. dwoje z mężem następne z konkubentem a ten z kolei ma dwoje każde z inną konkubiną .. nieźle porypane. A do tego dochodzi nader popularne ostatnio u celebrytów badanie DNA -i mamy sytuacje jak wyżej plus to że jedno z mężem to nie męża itp....

Gość gość
Oni chociaż na to zasłużyli, a uśmiechu nie muszę wymuszać bo takie dzieci w normalnych związkach są kochane. A o uduszonych czy zabitych to najczęściej się słyszy wśród takich "związków" jak twój, gdzie faceta nie stać na oświadczyny ani na ślub i woli mieć babę do ru/chania bez zobowiązań.

nie wiem kto zaklada dzisiaj te idiotyczne tematy o konkubinatach i bekartach,ale napewno nie jest to osoba zdrowa na umysle.

Gość gość
Bardzo wam współczuję. Proponuję Nervosolek, bo porobią wam się hemoroidy z tych nerwów. Mam nadzieję, że pomogłam. 3

Gość gość
ja tez współczuję konkubinom

Gość gość
A kim jest konkubent, który się oświadczył?

Gość gość
zaręczonym konkubentem

Gość gość
Mmmm... To wiele zmienia :D

Gość gość
Hehe, uwielbiam ten zalosny tekst o facecie ktory "ma wszystko za darmo". No bo przeciez malzenstwo z tym calym pierscionkiem to zaplata dla tylko kobiety. I to jaka zaplata, ojojoj. Zal mi takich zonek, ktorym wydaje sie ze ranga urosly bo nosza wysmarkana i baaaardzo czesto wymuszona obraczke. A mezowie coz... no wlasnie, kupili sobie zonki i reszte maja w d***e nie musza sie starac. I takie jest niestety zycie. To stad ta zonkowa frustracja.

Gość gość
Wmawiajcie tak sobie dalej konkubiny :D ale nie udawajcie wtedy, że pierścionek po babci to jest zaręczynowy bo i takie aparatki widziałam :D

Gość gość
No a ja mam zaręczynowy pierścień, to żyje w konkubinacie czy już jestem super przyszłą żonką?

Gość gość
a w małżeństwie *****nko za kasę :) Czyli żony to takie k***wki- logiczna dedukcja.