Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I DLATEGO POWINNO SIE BRAC SLUB

Polecane posty

Gość gość

przed chwila przeczytalam temat;podsluchalam rozmowe partnera z byla..... dlatego wlasnie uwazam ze powinno sie brac slub,sam slub sam w sobie jest piekny,a deklaracja ze z kims na cale zycie daje do myslenia,tak wiem zaraz sie odezwa madrale ze sa rozwody-tak zgodze sie sa i beda,ale powiedzenie komus chce byc z toba na dobre i na zle zmusza do zastanowienia sie nad soba czy napewno tego chce,i czy to ta osoba,a nie tesknota pozniej za kims ........to smutne co musi przezywac aktualny partner ,a tak taki ktos zastanowi sie zanim zamieszka i splodzi dziecko,a my nie bedziemy zastepstwem za nikogo i dla nikogo,nikt nie bedzie zotawial sobie otwartej furtki,bo jak nie wyjdzie to mozna zamknac za soba drzwi bez konsekwencji

Gość gość
Jedni chcą , inni nie , powody są różne , czasami to wynika z trudnych doświadczeń w młodości z domu rodzinnego , ja nikogo nie oceniam i nie mówie nikomu jak ma żyć , bo mam swoje własne życie , swoje problemy , sprawy , itd. :) Jeśli ludzie sobie ufają , to i ze ślubem i bez. Nie powinno się na pewno nigdy drugiej osoby zmuszać do takiego kroku , trzeba znaleźć w związku jakiś kompromis.

Gość wwrrr
Twoj partner flirtuje z byla, a ty z tego wywnioskowalas, ze powinno sie brac slub? Zawsze to lepiej brzmi 'moj maz flirtuje z byla', co?

Gość gość
oj i sie narobilo,ja jestem ateistka i nie slucham jakies tam pana ksiedza,nie pisalam tez tamtego postu,uwazam takie jest moje zdanie ze slub powinnosie brac,ale wiem tez ze zyjemy w wolnym kraju i kazdy zrobi jak chce ,ja wyrazilam tylko swoje zdanie na temat malzenstwa

Gość gość
upssssssssssss