Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skomplikowane

skomplikowane

Polecane posty

Gość skomplikowane

moze ktos pomoc? rozwodze sie, zauroczylam sie kims innym( nie dla tego drugiego sie rozwodze) a ten drugi? no coz to skomplikowane... czuje ze to jest ten jedyny, ale niedostepny...pogada ktos?

Gość gość
powiedz coś więcej

Gość gość
ojj ja też mam skomplikowaną sytuację , i tak samo mój "ukochany" jest niedostępny , chyba właśnie to mnie w nim kręci Ale powoli też zaczyna mnie denerwować , bo ja już dostałam bzika na jego punkcie , a on mnie przestaje zauważać teraz kompletnie

Gość gość
ojj ja też mam skomplikowaną sytuację , i tak samo mój "ukochany" jest niedostępny , chyba właśnie to mnie w nim kręci Ale powoli też zaczyna mnie denerwować , bo ja już dostałam bzika na jego punkcie , a on mnie przestaje zauważać teraz kompletnie

Gość gość
Oj a może ten ktoś sie zwyczajnie boi zaangażować?

Gość skomplikowane
poznalam go ponad pol roku. mamy dzieci w tej samej szkole. od pol roku jestem trenerem w tym samym klubie co on. oboje jestesmy soba zauroczeni. zawsze gadamy na pewnym darmowym programie. ostro . powiedzial ze jestem jego idealem. no jedyny problem to to ze on ma zone. nigdy nie spalismy ze soba . czuje( mam nadzieje ze to jest tylko zauroczenie) ze jest tym jedynym. wiem ze powinnam zakonczyc znajomosc ale nie umiem.