Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grdyka

Gumowa lala to dobry prezent dla chłopaka na 18?

Polecane posty

Gość Grdyka

Hej, mój chłopak w przyszłym miesiącu kończy 18 lat, czy uważacie, że gumowa lala to dobry pomysł na prezent?

Gość gość
że co ? chcesz żeby twój chłopak posuwał lalke jak zboczeniec ?

Gość gość
super pomysl,bedzie niezly ubaw,mlodym teraz brak wyobrazni,moja cora na osiemnastke miala normalna impreze,nikt nie wpadl na zaden szalony pomysl a szkoda

Gość gość
Implikacja jest taka, ze ty jesteś kiepska w łóżku, więc niech chociaż lalka się pocieszy.

Gość gość
mój chłopak dostał taka od kolegów to na początku "wow" a impreza się skończyła i lala leży w szafie do dziś już dwa lata. myślę że na chwilę to dobryr prezent ale..kup mu coś takiego żeby było śmieszne ale żeby też była pamiątka a nie lale z sex shopu

Gość gość
będziesz się rozdrabniać..zamów mu tancerkę erotyczną na imprezę..albo od razu dziwkę. co tam :)

Gość gość
Glupi pomysl .Daj mu lepiej 250 zl w kopercie na prostytutke w agencji .Poczekaj w samochodzie na niego z godzinke.Zobaczysz jaki bedzie zadowolony

Gość gość
lepiej kup dobre perfumy od siebie a dla humoru kieliszki z śmiesznymi obrazkami i toastami

Gość Gośćka
Pomysł jest tragiczny. Naprawdę nie macie dzisiaj lepszych zajęć, większych aspiracji ani odrobiny szacunku do siebie nawzajem?

Gość magma23
Jeżeli Twój chłopak kończy 18 lat to zrób mu prezent z prawdziwego zdarzenia. Niech się poczuje facetem, ma frajdę i satysfakcję. Tu znajdziesz kilka ciekawych pomysłów http://www.katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-na-18 o wiele lepszych niż ten, o którym piszesz.

Gość madamme Laura
jak juz bedziesz w sex shopie kup sobie kulki gejszy tansze, a zaspokoisz SWOJE POTRZEBY na full 🖐️

a seks z lalką nie powinien być zdradą, wg Waszej logiki, wg której masturbacja, erekcja i fantazjowanie w czasie seksu o kimś innym są?:O

Gość gość
myślę, że gumowa lalka to bardzo praktyczny i przydatny prezent, na pewno będzie z niej zadowolony

Gość gość
Z lali zadowoliony ? Chyba,żarty jakieś .Ludki pewnie by sie spalil ze wstydu .