Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawić go, czy z nim być?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to nie pytanie na forum, bo takie decyzje normalni ludzie podejmują sami. Właśnie, normalni. Mam ostatnio wiele problemów, nawroty depresji, jestem bardzo humorzasta. Nie mam sił dla niego. Jestem z nim już ponad 2 lata. Czasem myślę, że dla jego dobra powinnam go zostawić. Ja się będę biła z moimi problemami, nieciekawą sytuacją w rodzinie, z chorobą a on tracił młodość. Ma 22 lata więc znalazł by sobie jakąś normalną osobą. Nie wiem co robić. Czasem nie mam ochoty z nim rozmawaiac, nie dzwonie do niego, nie wychodzę z domu. Nie rozumiem jak on może byc ze mną, jak moze mnie kochać kiedy ja sama siebie tak nienawidzę. Mówię sobie, że gdyby chciał to sam by mnie zostawił. Nie wiem, mam taki burdel w głowie. Na dodatek nie trafiłam jeszcze na żadnego dobrego lekarza i walczę z tym przede wszystkim sama, znowu mi wypisali g******e leki, te same, pod inną nazwą :/

Gość gość
Problem jest w twojej głowie skora masz depresję, on nie marnuje swojej młodości skoro jesteś normalna, a depresje się leczy

Gość gość
Mam podobny problem ;-( tez depresja.skad jestes?

Gość gość
Uświadom sobie, że jeśli mimo takiego stanu psychicznego on nadal z Tobą jest i Cię kocha,wspiera to masz prawdziwy skarb. http://niesmiali.net.pl

Gość gość
Myślę, że niestety powinnaś go zostawić. Bądź sama, napraw siebie, znajdź siebie. Musisz pokochać siebie i nauczyć się przede wszystkim zadbać o siebie. Bez tego nie idzie w pełni kochać innych i potrafić o nich zadbać.