Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babcia 34

Mam 34 lata i wkrótce zostanę babcią

Polecane posty

Gość Babcia 34

Po prostu jestem w szoku :( Nie może to do mnie w ogóle dotrzeć.. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? :(

Gość gość
A ile lat ma przyszła mamusia?

Gość stara modelka bez związku
zazdroszczę Ci... maluszek w rodzinie to sama radość a ja sama mam 36 lat i ani dziecka ani meża... ehh

Gość Babcia 34
Ma 16 lat, przecież to jeszcze dziecko, skończyłaby chociaż szkołę najpierw...

Gość gość
Podejrzewam ze przyszla mamusia ma ok 17 lat. Czyli wszystko wiadomo,niedaleko pada jabłko od jabloni.

Gość gość
Czyli nie obrażaj się poszła w ślady mamy . Ty pewnie jeszcze w szkole ona 16 latek.

Gość gość
Moja siostra została babcią jak miała 32 :) teraz dziecko ma rok, Amelka, siostra się opiekuje wnuczką :)

no cóż... skoro "tak wyszło" nie płaczmy nad rozlanym mlekiem nie mamy prawa oceniać młodej mamy cieszmy się, że będzie nowy człowieczek w rodzinie :)

w mojej rodzinie jedna dziewczyna też bardzo wcześnie zaszła w ciążę i wówczas dla nas - rodziny wydawał się to wielki dramat ale jak dzieciątko się urodziło nikt nie pamiętał o tym "dramacie"... ;) wszyscy kochamy tą wyjątkową dziewczynkę, która obecnie ma 12 lat i jest bardzo zdolnym dzieckiem chodzi do szkoły muzycznej i nie wyobrażamy sobie, że jej mogło nie być:) W dodatku jej "mama" wyszła na ludzi więc można - można :)

Gość gość
z tego co widze to ty mialas 18 jak zostalas mamusią, wiec nie ma sie co dziwic jaka matka taka córka.....tak jest przewaznie zawsze

Gość gość
Myśle że powinnaś się cieszyć:)

Gość gość
to ja mam 35 i latam na silownie,imprezy,zakupy...aleeee babcia byc w tym wieku nie chceeeeee..chyba troche za wczesnie???

Gość gość
no nie.ale napewno bym nie upiela wlosow w kok i sie babcia pozwolila nazywac:Owstyd,czasy sie zmienily,kiedys kobiety po 30 byly juz statre i powyciagane bo bachorow narodzily,teraz to mloda babka w tym wieku przeciez.