Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosta dziewczyna

Jak tańczyć na dyskotece aby dostać drinka?

Polecane posty

Gość prosta dziewczyna

Hej, wybieram się w tym roku z moimi koleżankami do Lloret de Mar i mam do was prośbe. Niestety podczas wyjazdu nie będziemy zbyt dużo pieniędzy, a wiadomo jak to nastolatki chcemy się wyszaleć na dyskotekach i oczywiście napić. Doradźcie nam jak wytańczyć sobie drinki od nieznajomych mężczyzn? Będę wdzięczna za wszystkie porady. Z góry dzięki :)

Gość HotMariolka
Hej ;) Widze że dużo nastolatek ma ten problem ale nie martw się już wielu pomogłam więc można powiedzieć że jestem w tym obeznana ;p Moja rada to przede wszystkim ubierz się wyzywająco i odsłoń to co masz najlepsze (you know what I mean ;> ) stań przy barze i uwodź wzrokiem siedzącego obok faceta (najlepiej żeby był stary i brzydki - tacy najwięcej dają ;p ) potem możesz zakręcić tyłkiem przed jego nosem. To powinno wystarczyć ;) jak masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało na pewno doradze ;d

Gość PROSTOLINIJNY CHAM
NO SKANDAL K****A SKANDAL PO PROSTU

Gość prosta dziewczyna
Wielkie dzięki Mariolka ;*** bardzo mi pomogłaś, a jak się zachować gdy będzie domagał czegoś więcej? bo ja nie zamierzam prostytuować mojego ciała chodzi tylko o drineczka :P

Gość gość
Kochanie nie musisz tańczyć. Powiedz wprost facetowi, że zrobisz mu laskę za drina. Gwarantuję Ci, rano wyniosą Cię nieprzytomną.

Gość HotMariolka
Nie ma sprawy ;** Chętnie pomagam bo wiem że to poważny problem na każdej dysce ;) a co do pytania - musisz sie nastawić bo często sie domagają czegoś więcej, w sumie jak fajny to czemu nie ale tym staruchom to sie w d****h poprzewracało jeśli liczą na coś ;d myśle że warto założyć szpilki, wyglądasz jeszcze bardziej pociągająco a jak coś to masz świetną broń ;p poza tym w Lloret są dobre dyskoteki i ochrona też się kręci więc jak coś to zawsze przybiegną na ratunek ;>

Gość prosta dziewczyna
Bez przesady. Masz mnie za jakas dziwke? Znam swoją wartość.

Gość prosta dziewczyna
Dzięki Mariolka :) Ja właśnie się obawiam tego bo zawsze słyszałam że ja i moje koleżanki to niezłe laski więc się troche obawiam. Ale najwyżej zastosuje się do twoich poleceń ;**

Gość gość
Tak mam, tylko d****** wykorzystuje faceta.

Gość prosta dziewczyna
tylko c*****wykorzystuje niepełnoletnią na dyskotece.

Gość prosta dziewczyna
Nawet jak takiemu o******* bo będzie mega przystojny to co się stanie?-nic

Gość gość
Tylko niepełnoletnia d***** targa druta na dyskotece i chce za to drina.

Gość HotMariolka
Do gościa - nie udawaj bo na pewno byłaś w takiej sytuacji nie raz a to że nikt ci nigdy nie postawił drinka to pewnie dlatego że jesteś po prostu brzydka ;)

Gość rzuk gnojarz
ale nastki niegrzeczne w tych czasach. gdyby tylko spotykac takie na mojej drodze

Gość prosta dziewczyna
no i dobrze będę robić laski i co się boli? chociaż nie polaczką nienawidze polskich mężczyzn

Gość gość
ja pier...., same kur//wwy co się z tymi ludźmi porobiło. Naprawdę się cieszę, że młody byłem już parę ładnych lat temu jak dziouchy były normalniejsze, a jak któraś się ubrała tak jak dziś co druga gimnazjalistka to było wiadomo, że pracuje na autostradzie lub pod latarnią :o

Gość prosta dziewczyna
Podszywki ;/ Zadaje pytanie, licze na konkretna odpowiedz a nie na jakies kur mać żarty du c**** pana ;/

Gość gość
Tu gość nie musiałem nigdy nic stawiać, żeby taki nastoletni lachon o******ął mi druta.

Gość prosta dziewczyna
pewno zazdrościcie bo tam to tacy przystojniacy tutaj to d**y nie meżczyźni! ;///

Gość prosta dziewczyna
gnoje ****** nie mężczyźni

Gość HotMariolka
A co to jesteś facecikiem jednak? to może mi powiesz co cie sprowadza na babskie forum nic ciekawszego w piątkowy wieczór nie masz do roboty? nie masz widać nawet "lachona" do o*******ęcia druta jak to pięknie ująłeś ;d

Gość prosta dziewczyna
może w końcu poczuje co to seks jak dorwę jakiegoś czarnucha

Gość gość
Co robię? Odpowiadam nastoletnim d******* Jakieś lytania?

Gość prosta dziewczyna
i go wydupcze na czym swiat stoi

Gość gość
Aha i nie babskim, tylko polskich łatwych paszteeciar.

Gość gość
ja tam zawsze pokazuję trochę krocza i uda. a na udach strzałki w stronę wiadomą wiadomą wytatuowane i napis: "jeden strzał za jeden drink;)". powodzenia;)

Gość prosta dziewczyna
Po prostu życia nie masz i dlatego odpowiadasz nastoletnim d******* w pt wieczór ;D ahahahhaha żałosne

Gość HotMariolka
Nie mam żadnych "lytań" tylko Ci powiem że naprawde nie jesteś lepszy i wole swoje zakręcone życie z przygodami niż Twoje samotne, zmarnowane przy komputerze z pogardliwą miną i może piwskiem przy stoliku ;)

Gość prosta dziewczyna
W końcu zobacze przystojnych mężczyzn nie to co oglądam przez całe życie Polskich paszczurów wy POLSCY MĘŻCZYŹNI WYGLĄDACIE JAKBYŚCIE REPREZENTOWALI TRZECIĄ PŁEĆ K***A

Gość gość
No to co ty robisz, zamiast targać fleta za drina? Usta i łapki powinnaś mieć dziasiaj pełne roboty.