Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra mojego chlopaka

Polecane posty

Gość gość
No ale ja jak uslysze jej imie, to az sie gotuje we mnie cos. A co jeszcze byc uprzejmym w jej obcenosci. wrrrrr Po prostu ostatnio slabo mi się z nim uklada, mam slabszy okres emocjonalny i sie z nim caly czas kloce. Więc pewnie dlatego ma mnie za klotliwa i to na mnie spada odpoiwedzialnosc za klotnie z nią.

Gość gość
To jest przykre, bo tez mam siostre, a jednak mimo wszytsko gdyby doszlo do klotni miedzy nimi, to bym popatrzyla na to obiektywnie. Gdy moja siostra mowi cos zlego na mojego chlopaka, to zawsze bronie go, niestety w tym jak narazie nie moge liczyc na niego. Płakać się chce, bo bardzo wiele poswiecilam dla tego zwiazku, a nie moge otrzymac nawet obrony mojej osoby, gdy ona naskakuje na mnie..

Gość gość
Rozumiem, tez zawsze jestem wobec niego lojalna i tego samego oczekiwalam, niestety początkowo siostra widocznie miala większy wplyw. Tutaj jednak tylko spokój może cos dac. Może na razie jej unikaj, czekaj az ochloniesz, a potem sprobuj ja ignorować, byc ponad to. Bo podejmując jej gre nakrecasz ja, ona to wykorzystuje. Uciekam spać, zajrze tu jutro:-)

Gość gość
Postaram się jak mogę byc spokojna. Unikam jej caly czas :D nie bede sie wypowiadac wiecej na jej temat... postaram sie jak moge. Ale nie uwazasz, ze moj facet w ogole jest niewarty tej mojej cierpliwosci? Bo moze byc i tak ,ze ja sie bede meczyc 2 lata i on dalej nie zrozumie, co robi. I zmarnuje 2 lata mojej mlodosci na niego. On powinien od razu sie wziac za siebie, jak ja mu mowie ,ze mnie boli jego zachowanie.

Gość gość
Trudno powiedzieć, nie znam go. Musisz wziąć pod uwage, ze ona byla w jego życiu od zawsze, Ty jesteś niecaly rok. U mnie roznica wieku miedzy facetem a siostra jest niewielka przy czym on jest starszy. Zawsze bronil siostry, mieli wspólny front przeciwko starszej, razem się bawili itd. Taka wiez nie tak latwo oslabic bo choć Ty widzisz podla żmije to dla niego ona jest jego mala siostra. Mój tez reagowal obwinianiem mnie kiedy wprost atakowalam ja. Dlatego zrozumialam ze muszę najpierw zbudować z nim silna więź.

Gość gość
oni są z jednego wieku. zawsze ze sobą rywalizowali. Więc nie rozumiem nagle tej wielkiej więzi.