Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego konkubiny sa takie przemądrzałe

Polecane posty

Gość gość

???? takie cwane i wywyższają się

Gość gość
Jak na razie to mężatki zakładają tematy o wyższości małżeństwa nad konkubinatem i tłuką to samo w 30 tematach. Który to już topik dzisiaj o tym?

Gość gość
ale jakby się nie patrzeć to lepiej być mężatką niż konkubiną zapchaj dziurą :classic_cool:

Gość gość
To siusiak konkubenta jest zapchajdziurą, a nie konkubina :)

Gość gość
fakt mężatki mają z tym problem inaczej nie zakładałyby tylu topików o tym samym

Gość gość
Facet z żoną często jest bo musi. A od konkubiny dużo łatwiej odejść. Skoro nie odchodzi znaczy że chyba jest dla niego czymś więcej niż dziurą.

Gość gość
dlaczego mężatki co pięć minut zakładają temat o konkubinach?

Gość gość
bo są dużo pewniejsze siebie- dlatego, ze mają swiadomośc, ze facet jest z nimi bo kocha. Poza tym, czy ja wiem, czy przemądrzałe? Myślę, ze maja dużo więcej luzu niż zapyziałe męzatki- kąsające, drapiące, gryzące- byleby sobie ulżyć. Te to są dopiero żałosne.

gość ???? takie cwane i wywyższają się 21.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jak na razie to mężatki zakładają tematy o wyższości małżeństwa nad konkubinatem i tłuką to samo w 30 tematach. Który to już topik dzisiaj o tym? CO TY ZA DURNOTY WYPISUJESZ, JAKOS NIE WIDZ TAKOWYCH TEMATOW I JAKO ZONA NIE UWAZAM ZENY KONKUBINA BYLA GORSZA WIEC WYLUZUJ.

Gość gość
20:31 to okulistę zmień! "konkubinat polega na pieprzeniu się z pierwszym lepszym i co chwila z innym" "konkubinat" "dlaczego konkubiny są takie przemądrzałe" wszystkie z teraz! i tak codziennie ileż można to mielić, mają problem z tym dziewczyny, a ja za chwilę się hajtam, aż się boję być mężatką, moze to jakaś choroba na kafe?

Gość gość
konkubiny się zlazły... czyzby ich konkubenci wrócili do żon :-D

Gość gość
każda dowartościowana kobieta-pewna siebie będąc konkubiną nie szczekałaby na każdym temacie udowadniając innym swoją rację.Zakompleksione kobietki :-D

Gość gość
zlot konkubin, mężowie po całym tygodniu pracy piątkowy wieczór spędzają ze żonami :) a konkubiny siedzą same i pocieszają sie na kafe

Gość gość
Led mam ochotę Cię zerżnąć:)

Gość konkubinusiajolusia
Nobozem lepsiejsze wy menzatki kisicie sie z tesciowymi,a my ze starym jak paczki w maselku- bękarty poszly w swiat, kaska z mopsu leci,na denaturat zawsze jest a i melinka od miasta za darmoszke :) możecie mnie cmoknac w mój konkubinacki zad

Gość gość
konkubina cos tam pisz w języku polskim bo czytać się nie da

Gość gość
Co Wy żony takie sfrustrowane?? Mąż Wam w tym miesiącu 100 kieszonkowego nie dał?? A tak dobrze im służyliście, obiadki pod nos, kapcie w zębach przyniesione, i cipke nawet dałyście raz oczywiście przy zgaszonym świetle.. Oj biedne.. I wyżywacie się na bogu winnych konkubinach? Oj ta zazdrość. Ale już nie płaczcie jutro znowu jest dzień z serialami, dzieciaczki wsadzicie w chodziki/do kojca i sobie odbijecie. Jesteście naprawdę żenujące nie dziwie się że mężowie zdradzają Was. Pa Kochane : )

Gość gość
a ciebie gach r/u/c/ha bez zobowiązań i jak zostawi to nawet 20gr nie da :-D

Gość gość
o co wam w ogóle chodzi? co to kogo obchodzi czy ktoś żyje w konkubinacie, małżeństwie czy w związku homoseksualnym jeżeli nikomu nie robi tym krzywdy? ot tolerancyjne Polaczki

Gość gość
A no nie da bo ja nie siedzę w domu i nie usługuję a pracuję na siebie, a nie tak jak Wy ślinicie się jak dostaniecie coś do łapy i możecie wydać na coś innego niż papier do d**y : )

Gość gość
a to wy mężatki jesteście w związku tylko po to aby dostać alimenty?? Buuhahahaha....co za żenada!

Gość gość
nie zrozumie konkubina żony bo konkubina to byle co :-D

Gość gość
konkubina każdemu d**y wypina

Gość gość
Twojemu mężusiowi i tatusiowi też :)

A ja myślę że tematy o konkubinach zakłada jedna sfrustrowana mezatka, której maz ma swoja konkubinę na boku a ona biedna nie może się rozwieść bo co ludzie powiedzą?!

Gość gość
mnie się też wydaje, że jakaś kura domowa co ją mąż ślubny ołtarzowy na boku robi zakłada te nudy po raz pięćdziesiąty na kafe :P