Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dołki w okolicy bioder! POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Od wielu lat nosiłam bardzo ciasne spodnie biodrówki w miejscu gdzie się kończą zrobiły mi się dołki gdzie nie ma wcale tłuszczu nie jestem grubą osobą nie mam z czego zrzucać a wręcz można powiedzieć że mam lekką niedowagę 173 cm 55 kg. Nie mam tzn boczków chociaż przez te dołki właśnie tak to wygląda a nawet gorzej bo gdy patrzę w lustrze mój bok tworzy literę S. Jest noga kość biodrowa ( wystaje nad dołek ), dołek, bok brzucha. Jak mogę sobie z tym poradzić? Czy mogę wypełnić jakoś to miejsce? Naprawdę proszę o pomoc ponieważ mam z tego powodu wielkie kompleksy

Gość gość
dziewczyno to jest seksowne, ja bym chciala

Gość gość
kurcze ja mam identycznie i płaczę codzień, nie od spodni, tylko po prostu tak mam, I chyba wstrzyknę sobie tam jakiś tłuszcz u jakiegoś chirurga plastyka. I też jestem chudzielcem.

Gość gość
jesli masz niedowage przytyj kilo dwa i sie wyrowna ale ja bym zostawila, ale jak tego nienawidzisz to wypelnisz jedynie kwasem hialuronowym w gabinecie

Gość gość
jak siedzialyscie spodnie waz sie wbijaly w to miejsce i dlatego , a ja radze zmienic spodnie na bardziej miekkie narazie, przytyc troche i tluszcz tam wejdzie

Gość gość
no, mi też się to podobało kiedyś (jeszcze za smarkacza) i bardzo chciałam mieć takie, ale jak już nabrałam trochę kobiecych kształtów i stałam się posiadaczką takich dołków to jakoś przestały mi się podobać :c

Gość gość
Ja noszę spodnie z wyższym stanem, a też mam takie coś. Okropność, nigdy nie założę obcisłej tuniki czy sukienki, bo to wygląda ohydnie.

Gość gość
musialybyscie pocwiczyc, nie ograniczac jedzenia tylko cwiczyc, wszystko na biodra i duzo, zeby gora odpuscila, ten taki utworzony waleczek od spodni i duzo jakiegos skakania

Gość gość
czyli konkretnie jakie ćwiczenia na te dołki w biodrach?

Gość gość
ale jakie ćwiczenia na to?

Gość gość
To się nazywa "violin deformity" to taka budowa ciała po prostu i wiele kobiet tak ma.

Gość gość
Też tak mam, radzę się zaakceptować :)

Gość gość
ja wiem że może i niektóre tak mają ale na pewno nie aż w takim stopniu jak ja ponieważ jak dotknę to normalnie wyczuwam kość biodrową potem nie ma nic żadnego tłuszczu ani mięśnia i jest kość hymm jakaś tam inna ewidentnie jest w moim przypadku spowodowane to za ciasnymi spodniami ponieważ mam identyczną budowę ciała jak moja mama i ona tego nie ma

Gość gość
usiasc na kleczkach, siad kleczny, rece do przodu badz na biodrach, pupe przerzucac raz na jedna raz na druga strone, ale jak przezrzucasz musisz podnosic sie na kolanach i wtedy, siadasz pupa raz na lewo raz na prawo, pupa musi dotylkac podlogi

Gość gość
napisz czy ci wychodzi bo to trudne dosc na poczatku ale bardzo fajne cw, wiesz ja jeszcze mam taki krazek za 24 zl chyba,, stajesz na nim i sie okrecasz, to na talie i na boczki tez, bardzo tanie i fajne urzadzenie, ja jak sie okrecam to trzymam sie czegos bo nie utrymuje rownowagi

Gość gość
Nie rozumiem do końca co właściwie mam zrobić więc opisze jak ja to zrozumiałam. Siedzę na klęczkach, pupa na ziemi pięty bo bokach, podnoszę się lekko i co? Mam skierować ją na np lewo tak jakbym chciała usiąść na nodze albo wsadzić sobie piętę w tyłek? :D potem siadam normalnie i zmieniam stronę? Czy to ćwiczenie faktycznie jest skuteczne? Ile razy dziennie muszę je wykonywać i po ile powtórzeń? I jak szybko widać efekty?

Gość gość
juz pisze, siadasz na kleczki rece na biodrach badz przed soba, unosisz pupe z kolanami w gore i siadasz spowrotem ale juz na boki, raz na prawo raz na lewo, raz pupa leci na prawo i siadasz nia na prawo na podloge, wstajesz znow i znow przerzucasz pupe na lewo i ona musi usiasc na podloge na lewo teraz

Gość gość
to jak nie rozumiesz to moze tak, kleczki i spadaj pupa na podloge z kleczek raz na lewo raz na prawo, poprostu przerzucaj pupke ,

Gość gość
jak można unośić pupę i kolana siedząc na klęczkach? weź kobieto wytłumacz to normalnie.

Gość gość
potem jak juz zorientujesz sie o co chodzi , to podnosic sie na kolana opuszczasz i pupa na prawo pupa na lewo, spada obok ciebie na podloge

Gość gość
kurcze no, czemu nie kapujesz, kleczki, pupa siedzi na stopach, podnos ta pupe i stoj na kolanach, teraz opuszczasz pupe raz na lewo raz na prawo, przerzycasz ja poprostu, cw stare jak swiat

Gość gość
No dobra wiem już o co chodzi, ale pytałam się ile powtórzeń ma być i jak często? i czy faktycznie jest skuteczne i po jakim czasie mogę spodziewać się efektów?

Gość gość
mozesz robic to nawet pol godziny ale na poczatek 10 lub 15 min bo to ciezko troche na poczatek tak rzucac soba na boki

Gość gość
na ostatnim podanym linku ze zdjeciami niby tylkow jest jakies zgiete wytatuowane ramie faceta, do gory nogami robiacymi za zdjecie golej zdeformowanej d**y

Gość gość
mnie zawsze poca sie nogi przy tym i dlatego mi sie podoba bo mnie moje nogi wkurzaja, systematyczne cw, musisz robic i dietke sobie zrob, chlebek suchy z twarogiem, ogorek papryka, salatki, ryba woda jablko, malo masla ziemniakow

Gość gość
codziennie cwiczenia , najlepiej cw je przed tv, zeby sie nie nudzilo