Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grinders

dziewczyny w glanach

Polecane posty

Gość M51D25
Moorland , treść pytania brzmiała ''Co myślicie o dziewczynach w glanach'' Tak więc napisałem co o nich myślę. A Ty szukasz dziury w całym , nie każdy musi mieć poglądy takie jak Ty

Gość ona z zablokowanym IP
w sumie tęskni mi się za tym. ale wiele się zmieniło. w góry glany bardzo wygodne były, fakt :)

Gość M51D25
Moorland - odrazu zorientowałem się , że poglądy mamy inne i jeden drugiego do swoich nie przekona , także nie jest tak, że rozmawiać nie chcę . Poprostu w tym temacie nie ma to żadnego sensu

Jak chcesz, mnie tylko zastanowiło czemu od razu założyłeś, ze ktoś wygląd podporządkowuje. Z drugiej strony - każdy ma jakieś uprzedzenia i wyrobione stereotypy.

Gość M51D25
Bo wydaje mi się , że z reguły tak jest , wiadomo nie zawsze ... ale w większości

Grinders - o coś takiego może być :D M51D25 - bez przesady. Faza na usilne dopasowywanie się do grupy mija razem z okresem dorastania i albo upodobania zostają, albo nie.

Gość Grinders
Nie każdemu muszą się glany podobać. Jak dla mnie dziewczyna w obcislych spodniach, mini albo sukience i do tego w glanach wygląda niesamowicie.

Gość M51D25
Moorland - w sumie masz trochę racji , ale i tak mnie to nie przekonało :)

Gość M51D25
Nie każdy jest taki jak Ty więc .....

Jasne, że nie. Więc pewnie są ludzie którzy nigdy nie pozbyli się chęci dopasowania, ale patrząc na ludzi których znam czy poznaję przy różnych okazjach to tego parcia już nie ma. Po prostu własna tożsamość jest ugruntowana i nie ma potrzeby czyjejś aprobaty, a już na pewno jak ma się rodzinę, pracę i kredyt na dom. Wtedy ubiór to kwestia przyzwyczajenia, a nie analizowania jak zostaną odebrane nasze buty :P

Gość Grinders
zaraz straszy :) taki typ dziewczyn lubie, nie wszystkim musi się podobać. Niestety jeszcze na żywo takiej nie spotkałem.

Gość wwrrr
Ja najbadziej lubie glany w zestawieniu z delikatna, zwiewna sukienka w nieco cielistym kolorze.

Gość czarne skrzydła
Pustaczku te na które patrzysz to te glany nakładają tylko do zdjęcia. Nawet nie zawiążą sznurowadeł, bo zaraz po sesji zdejmują w cholerę. Zupełnie inny typ dziewczyn nosi glany, jestem zresztą jedną z tych co noszą je na co dzień a nie do sesji.

Gość wwrrr
Moorland, jezdzisz na motorze?

czarne skrzydła - no powiedz, jaki typ nosi glany, które ostatnio weszły do mody i masa osób je nosi :D

Gość Grinders
Do zdjecia albo na impreze można założyc i do glanów pasuje. Jest tam kilka zdjęć tej dziewczyny i musze powiedzieć że się na serio zakochałem.

Gość Grinders
czarne skrzydła no właśnie. Jaki typ nosi glany bo też nie kumam. To trzeba jakoś odpowiednio wyglądac? Ja też czasami chodze w rozwiazanych :P

Gość wwrrr
Ojj, zazdroszcze. Mi konkubent nie pozwala ;) Ale chociaz mam gitare :)

Gość czarne skrzydła
Moda? Piszę o prawdziwych glanach, a nie modnych martensach. Myślałam, że o tym temat... pomyliłam się. Masówka jak zawsze i pustactwo.

czarne skrzydła - wyczuwam troo metala :P wwwrrr- a mnie zachęca :) Będziemy mogli razem jeździć :D

Gość wwrrr
Super.. Moj sie boi mnie na rower puscic :D

nie ma to jak nadopiekuńczość :P Ja bardzo bym chciała. Zawsze mnie zazdrość bierze jak on sobie jeździ, a ja nie mogę.

Gość Grinders
czarne skrzydła - tu nie chodzi o to co jest modne a co nie. Chce się dowiedzieć czy innym też sie glany podobają. Nie wiem co masz do Martensów (często noszonych przez punków), są wygodne i lżejsze od np. Grindersów (w których śmigam prawie codziennie).

Gość gość
Rozumiem oczarowanie stylem, ale dziewczyna brzydka paszczursko :O