Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupie buty dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

witajcie. mam 7,5miesieczną córeczkę, która wlasnie zaczęła chodzic. jest drobniutka i pasuja na nią takie zwykle miękkie buty 3-6m-cy mniej więcej. Próbowałam w Bartku, nie Bartku znaleźć dla niej odpowiednie obuwie, ale wszystko jest za duże!!! Znacie jakies sklepy, które robia takie rozmiary?

Gość gość
up...

Gość gość
to nie prowo?? dziecko chodzi mając 7,5 m-ca? jesli to prawda nie kupuj butów, jest za małe.

Gość gość
Nie- to nie prowo w porównaniu do dziesiątek tematów o konkubinach... w sumie mogłam w temacie wpisac GDZIE KUPIE BUTY DLA KONKUBINY- moze więcej osób by zajrzało i podpowiedziało coś :D Buty kupić MUSZĘ bo mała do chodzenia rwie sie jak głupia. Przecież najpóźniej za miesiąc w takim tempie będzie chodzić po dworze. Do tego ja mam zimne podłogi w mieszkaniu, wiec chciałabym jej kupić jakieś butki lżejsze za kostkę (takie jakby ciapki) żeby brykała po mieszkaniu

Gość wifigdańsk
no cóż,ja sama szukalam bo chcialam kupoic i nigdzie nie mozna dostac jakis normalnych,fajnych. na szczescie ratuje sie tym,ze dostałąm od przyjaciolki nowe buciki do chodzenia po dworze,tylko trochę za duze r. 20 ale wkladam grubą skarpetkę i jest ok. moja ma 11 msc,jeszcze sama nie chodzi ale tez juz się rwie do chodzenia tylko ze narazie trzeba jeszcze z nią chodzić:) słyszałam ze mozna kupić w wiekszych hipermarketrach (np real) na stoisku dla małych dzieci (gdzie sa ubrania,bielizna,smoczki itd) ale jak narazie nie byłam eszcze bo mam trochę daleko.

Gość gość
pierwsze buty to raczej nie hipa ani nie używki ,co innego jak dziecko siedzące w wózku ale chodzące powinno mieć dobry but,wiec jak będzie chciała chodzić to musi mieć coś na nodze nie te miękkie imitacje butów . Mój też wcześnie chodził i pierwsze buty miał zimowe właśnie Bartki ale dobre były dla niego Jak buty są za duże to daj zrobić te buty ,wiem że Tombuta moja koleżanka zamawiała na wymiar ,ale można kupić ala kapcie z befado ,mają atesty no mniejszy wydatek niż Bartki ,chyba twoje dziecko tyle chodzić nie jeszcze będzie więc takie powinny być ok .

Gość gość
W domu tylko skarpety z absem albo takie specjalne firmowane skarpety. Nie pamiętam nazwy. Zaczyna się na A. Attipas czy jakoś tak. Nie wiem jaki ma rozmiar ale może Emel robi takie małe butki. Może primigi. A może Gucie? Tylko na gucie trochę za zimno.

Gość gość
Ooooo dzięki dziewczyny właśnie czekalam na jakieś konkrety :* Na razie mała lata własnie w skarpetkach z absem tylko... nawet mi jest zimno w skarpetkach na podłodze (nowe budownictwo psia mać... ostatnie piętro i jak śnieg pada to np. w garderobie mam szron i lód!!!!). Patrzyłam już rózne "ciapki" takie za kostke ale wszystko wielkie! Mała waży 6,5kg i jest raczej taka drobniutka. Stopki jak u krasnala. Próbowałam zakładać takie adidaski z miekka podeszwą, ale siostra mówi, że to najgorszy chłam dla takiego malucha co zaczął chodzić...

Gość gość
Popatrz na paputki, powinny byc idealne do chodzenia po domu, no a po dworzu to emel... Nie wiem jaki moze miec rozmiar? 18? Zmierz jej stope i dodaj 1 cm i tyle powinna mieć wkladka buta.

Gość gość
Z paputek polecam firme pre shoes

Gość gość
Moja córka zaczęła chodzić w grudniu tamtego roku (miała 9 miesięcy) i miałam ten sam problem. Też jest drobniutka i nie mogłam znaleźć bucików. W domu biegała w grubych skarpetkach z abs. W zimie chodziła w bucikach z hm, ale na sztywnej podeszwie i to była zdaje się 18. Do domu udało mi się znaleźć ciapki 18 z firmy lemigo. Na dwór niedawno kupiłam trzewiki z Bartka rozmiar 19. Trudno jest znaleźć takie małe rozmiary, wszędzie rozmiarówka zaczyna się od 20.

Gość gość
Emele są od 18.