Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu jakaś dziewczyna samotna bez znajomych

Polecane posty

Gość gość

ale pracuje i żyje sobie skromnie sama?

Gość gość
jest,pewnie wiecej niz jedna

Gość gość
ja jestem

Gość gość
i jak Cię żyje bez znajomych?

Gość gość
ja jestem, do tego mieszkam za granica, facet mnie zostawil, nie mam do kogo nawet geby otworzyc, aha prace tez stracilam

Gość ja też prawie
ale mam córcie, która jest całym moim światem. Jak będzie już samodzielna, to wyjadę na misję, albo pójdę do zakonu.

Gość gość
co robicie w wolnym czasie

Gość gość
co robicie zeby nie dostac w glowe

Gość gość
przestan spamowac tym gownianym linkiem dla niedorozwojow i psycholi, w dodatku 5 tematow na krzyz. Temat dotyczy ludzi mieszkajacych i zyjacych w pojedynke a nie niesmialych, co ma piernik do wiatraka?!

Gość gość
Ja np w wolnym czasie param sie rekodzielem, lubie tez majsterkowanie, sprzedalam kilka swoich drewnianych kwietnikow zrobionych czysto hobbistycznie, ale ja jestem aspoleczna od dawna. Wystarczaja mi kontakty zawodowe, gdzie musze byc usmiechnieta, mila, rzeczowa i profesjonalna, udawac zainteresowanie drugim czlowiekiem, jego problemami i swiatem, bo dzieki temu mam hajs i satysfakcję z pracy. Odchorowuje te kontakty i tak w weekend... Ale nie brakuje mi kontaktow czysto prywatnych towarzyskich z tzw. znajomymi, zawiodlam sie na ludziach wiele razy i teraz czuje sie przynajmniej bezpieczna, nikt mnie nie krzywdzi, nie krytykuje, nie okłamuje, nie zwodzi, nie wykorzystuje. Inwestuję dużo wolnego czasu w dokształcanie, dużo czytam, lubię uczyć się sama nowych rzeczy, upiekszac swoje mieszkanie, pielęgnować ogród, pocwiczyc, zadbac o urode, szukac nowych inspiracji, czasem moze kogos zainspirowac jakims tutorialem w necie... Nigdy nie nudzilam sie w swojej wolnosci (nie uwazam tego za samotnosc), samotna i wyobcowana czulam sie za to czesto wsrod ludzi i z ludźmi.

Gość gość
ja tez