Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zaczeliscie podawac dzieciom surowe warzywa

Polecane posty

Gość gość

i czy im od razu posmakowały. i pytanie drugie, czy mleko krowie można łączyc ze świeżymi owocami?

Gość gość
Jak chcesz połączyć mleko z warzywami? :o Ja podawałam surowe jabłko i marchew po 10 miesiącu

Gość gość
umiesz czytać?:) pytam się też raczej o warzywa typu pomidor, ogórek.

Gość gość
Pytasz o WARZYWA a nie warzywa typu :o co za inteligencja :classic_cool:

Gość gość
po 3 miesiącu wprowadziłam jabłko i marchewke a potem poszło :D

Gość gość
umiesz czytac, to była odpowiedz na ptanie, ze planuje mieszac mleko z warzywami:/ druga czesc odnosila sie do marchewki i jablka, wiadomo,ze od tego sie zaczyna, a ja mam na mysli np. ogorek zielony, pomidor, papryka. a marchewka surowa a sok to tez roznica. bo sok surowy daje od dawna ale np.tartej surowej marchewki jeszcze nie dawałam. wiec się pytam od kiedy wy dawaliscie.

Gość gość
ale autorka nic nie pisała o mleku z warzywami ;) Ja łączę z owocami nie wszystkimi ale np owsianka z jabłkami i z mlekiem, czy truskawki, maliny. Moje dziecko ma 9 miesięcy z surowych warzyw jadł marchew jedynie pomidorów, ogórków mu nie podawałam teraz to i tak nie ma co poczekam do lata.

Gość gość
Istnieje coś takiego jak SCHEMAT ZYWIENIA

Gość gość
ja pierdziu, wiem co to schemat, nie pytam się jak jest w schemacie a jak wy podawałyscie. mozesz odpisac:zgodnie ze schematem. dziękuję. ja np. nie podawałam surowych warzyw a gotowane, chociażby ze względu na brak sezonu. i prędko nie podam bo nowalijek też się małym dzieciom nie daje. jestem ciekawa jak bylo u innych, jak podawali i kiedy i jak posmakowały dzieciom, nie musisz od razu wyskakiwać ze schematem. co do owoców i mleka to pewna osoba ciągle mi wmawia, ze nie wolno... ja też łączę bez żadnych skutków ubocznych, również byłam ciekawa zdania innych. czy nie można już tu o niczym normalnych pogadać, tylko konkubiny i brudasy. to jedyny temat dozwolony?