Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysiek199cm

Wzrost 199 cm ,waga 73 kg :(

Polecane posty

Witam jestem Krzysztof,mam 19 lat ,i mierze 199 cm wzrostu /waga 73 kg,pochodzę z małopolski.Moim problemem drogie panie jest mój wzrost oraz waga.Dużo dziewczyn w moim wieku mówi mi że jestem za wysoki[np w tańcu bo nie dostaje przynajmniej do mojego ramienia].oraz że jestem za chudy.Bardzo mnie to drażni,bo przecież zawsze mówiono że taki mężczyzna to skarb,ponieważ dziewczyny pewnie duże obcasy i szpilki lubicie,prawda? .Jestem też bardzo przebojowy i zabawny,uwielbiam się śmiać i rozśmieszać ludzi.Ubieram się normalnie jeansy ,bluza,uwielbiam też białe buty,najlepiej adidasy :) .Nie wiem dlaczego nie mam wzięcia u dziewczyn,chyba największą wadą oprócz mojego wzrostu i wagi jest moja nieśmiałość,niestety :(.Wiec żeby nie przeciągać,chciałbym się dowiedzieć od was drogie panie. 1.Czy lubicie takich mężczyzn? 2.Co mam zmienić w sobie,lub w ubiorze ?. 3.Co mam zrobić żeby stać sie atrakcyjnym dla kobiet? :(

Gość gość
Jest mnostwo wysokich kobiet, wiec kiedys na pewno trafisz na swoja wymarzona. Ja uwielbiam wysokich mezczyzn,ale faktycznie musisz byc bardzo chudy. Na pewno jeszcze przybierzesz na wadze z wiekiem :) Moj maz w liceum mial 190 cm i wazyl mniej niz ty, a teraz wazy 90 kg i jest bardzo przystojny :) Nabierzesz meskosci z wiekiem, a teraz nic nie rob. Ktos powinien cie kochac takim jakim jestes, nie ma sensu zmieniac sie na sile :)

Gość gość
Wiem,ale nie poznałem jeszcze takiej i pewnie nie poznam.Cieżko mi sie z dziewczyną gdzieś [rzejść np bo albo ona nie chce albo ja nie chce.Nie wiem czym to jest spowodowane ,czy ja na serio jestem taki brzydki,czy ona mnie np nie lubi czy coś ;p

Gość gość
Jestes jeszcze nastolatkiem, wiec szczuply. Za jakis czas zgrubniesz i bedzie ok

Gość gość
Następnym razem pdoejdź do jakiejs panny i zagadaj "Hej Laska jestem ŻyrafaBoy lub jak kto woli drągal. Moze dasz mi swoj numer ?;)" i kazda twoja

Gość gość
Musisz troche przytyć, a potem tą masę zamienić na mięśnie w siłowni, albo choć trochę przytyj. Kobiety nie lubią za bardzo takich drągali. Tzn są takie ktore lubią jednak największy % wbrew pozorom wybiera tych niewyrozniajacych się;)

Gość gość
Mi cieżko podejść do laski i spytać np o numer telefonu,dlaczego?,ponieważ kumple będą sie z zemnie pewnie nabijać czy coś,nie raz takie akcje ze mną robili,oczywiście wkurzony byłem na maxa,ale kumple to kumple.Miałem dziewczyne na ogległość ale nie wyszło ,niestety albo stety 25 km odemnie mieszkała.Zerwaliśmy bo odległość nas przerosła.Najbardziej marzę żeby przyjść z ładną laską na impreze do kumpli i widzieć ich miny z zazdrości,ale pewnie to sie nie stanie tak szybko albo wogóle :( :(

Gość gość
Daj jakieś zdjęcie, to popatrzę fachowym damskim okiem i doradzę co do sylwetki, ubioru etc :) nie musi być z twarzą, jeżeli nie chcesz (choć możesz i takie wrzucic)

Gość gość
Wiesz ,nie chciałbym tutaj zdjęcia pokazywać tobie,ale na facebooku możesz mnie zobaczeć ,tylko nie wiem czy podawanie tutaj imienia i nazwiska jest bezpieczne ? :(

Gość zdziwinaSara
Podaj. Doradzimy Ci cos:)

Gość gość
Ładny jesteś ale trochę za chudy

Gość gość
Zacznij się też inaczej ubierać jak człowiek, Jak na imprezę idziesz w bluzie i białych adidasach to sie nie dziwię, że dziewczyny sie nie zabijają o Ciebie.

Gość gość
Nie wszyscy faceci muszą być grubi jak mężowie wypowiadających się tu kafeterianek. Daj sobie z tym spokój, anoreksji nie masz....zresztą teraz dziewczyną bardzo często podobają się szczupli faceci.

Gość gość
Imie Krzysztof Żmija ,bulowice [ nie śmiać sie z mojego nazwiska }

Gość gość
Moj ma 202 cm, rok temu wazyl 85 kg i wygladal strasznie chudo... teraz wazy 97 kg i takie ciacho z niego ze szok;-D

Gość gość
juz to pisalam dzisiaj w innym temacie ale sie powtorze jak chcesz szybko przytyc to wstrzyknij sobie insuline taka jak wstrzykuja sobie cukrzycy ja tak przytylam 10 kg chociaz zawsze cierpialam na niedowage, a teraz juz nie mam zadnych kompleksów masz jakies pytania?

Gość gość
Wolałbym żadnych szczekawek sobie nie wbijać :)

Gość gość
Za malo wazysz.

Gość gość
Fajny chłopak tylko za chudy..buty zmien na jakies Vans.

Gość gość
Mam 198 wzrostu, waze 84 kg i jest idealnie wg mnie :P dziewczyny tez ode mnie nie uciekaja ;)

Gość gość
A odemnie własnie tak :(

Gość gość
Czasami jestem juz tak wkurzony na to że masakra :(