Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tex

Problem pierścionek

Polecane posty

Gość Tex

Witam, chciałbym się was zapytać co sądzicie o tej sytuacji. Jestem z dziewczyną już prawie rok(2 tygodnie do roku). Oboje traktujemy to bardzo poważnie, jestem szczęśliwy. Pięć miesięcy temu na urodziny partnerki wręczyłem jej złoty pierścionek z diamentem, wydałem wtedy całe swoje oszczędności, ale nie o tym jest temat :) Z prezentu bardzo się ucieszyła - naprawdę :) jednak nie były to zaręczyny, a "zwykły" prezent. Nie byłem wtedy na to gotów, z pewnością było za wcześnie dla obojga z nas. Jednak na ten moment, bardzo bym chciał się zaręczyć :D niestety nie pozwala mi na to na tą chwilę kieszeń.. Jest gorszy czas, jednak wiadomo, że zaręczyny nie musza oznaczać natychmiastowego ślubu. Moje pytanie jest takie, bardzo złym pomysłem jest zorganizowane romantycznej kolacji, i zadanie tego bardzo ważnego pytania, jednak uznanie wcześniej wręczonego pierścionka za zaręczynowy ?? Czy może lepiej poczekać jeszcze, i zbierać na kolejny. Tu naprawdę nie chodzi o to, że mi szkoda. Ja uwielbiam robić jej prezenty... Ona sama kilka razy żartowała, że to mógł być zaręczynowy i jestem dupa :D Co wy o tym myślicie?

Gość gość
kup jakis mały niedrogi i wręcz jej symbolicznie, ona sama potraktuje tamten jako właśicwy. Powiedz jej, że teraz nie masz kasy, ale jak zostanie twoją żoną to kupisz jej cały świat. Murowany sukces:)

Gość gość
to zrób to :) klęknij i powiedz: pierścionek już masz to teraz powiedz czy chcesz zostać moją żoną :))

Gość gość
żadnych symbolicznych! Ten co dałeś już ma duszę i swoja historię, juz jest wyjątkowy!