Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem z facetem 3 lata. Miedzy nami ostatnio sporo sie zmienilo. Wydaje mi sie ze jest mna juz znudzony. Rzadko kiedy ze soba rozmawiamy powaznie i tez zadko sie kochamy. Chcialam poprawic nasze relacje i na rocznice pol roku temu dalam mu kupony na wyjscie wspolne do kina, striptz, sniadanie do lozka i itp. Ucieszyl sie jak dziecko no ale zadnego kuponu do tej pory nie wykozystal. Chce zeby bylo jak kiedys. Tesknie za tym jak na mnie patrzy. Co mam zrobic zeby bylojak kiedys?

Szybko się Tobą znudził ! Żeby było tak jak kiedyś to musisz poszukać nowego faceta też spoczątku będą ochy achy a później dupa

Gość gość
O to chodzi ze ja nie chce szkukac nowego faceta bo Go bardzo kocham. Nie da sie zrobic aby znow za mna szalal jak na poczatku?

Gość nie da się
motylki poleciały wpiiiiiizzzddduuuuuuuuuuuuu jest co innego - jest szansa nie ma, to nie ma i równia pochyła w dół

Gość gość
Żryj nadal jak świnia, myślisz że dla faceta oglądanie tłustej lochy to jakaś przyjemność, że mu łaskę robisz? :P

Gość gość
wzbudz u niego zazdrość nie skacz koło niego ,bądz obojętna daj mu do myślenia:) niech on się pomartwi

Gość gość
po za daniem kuponu nie dałaś mu żadnego sygnału. tak na prawdę to tylko takie przyzwolenie na seks a z własną partnerką to chyba oczywiste. Weź go kiedyś sama na stole w kuchni czy coś trochę ognia a nie jakieś kupony no proszę cię takie coś to można dostać od obcych kobiet i skorzystać partnerka powinna sama zaczepiać i grzać faceta.