Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaproszenie na facebooku nieprzyjęte

Polecane posty

Gość gość

Wysłałem zaproszenie na facebooku dziewczynie, którą znam i w dodatku zależy mi na niej, a ona nie przyjęła chociaż wchodzi na niego. Jak myślicie dlaczego to zrobiła???? Zdażyło wam się coś podobnego???? Wysłać jeszcze raz może nie zauważyła????

Gość gość
spróbuj, ale raczej cie nie chce

Mi się zdarzyło, że kogoś nie przyjęłam, ponieważ profil mam tam tylko dlatego, że muszę ze względu na studia i przyjmuję wyłącznie osoby, które są mi potrzebne, a nie znajomych dla rozrywki.

Gość gość
Wydawało mi się, że to odwzajemnia, a może to jakaś głupia gierka z jej strony abym się bardziej postarał????

Gość gość
do mnie jakichś dwóch fagasów wysłało zaproszenia, a ja ich nie znam, chyba ich zablokuję :) nie narzucaj się jej

Gość gość
Skoro nie przyjęła to znaczy, że nie chce. Proste, co tu jest niezrozumiałego?

Gość gość
różne są kobiety, ale ja jakbym była kimś zainteresowana to na pewno bym go nie zignorowała, tylko po to by się bardziej starał. Są inne powody na to, by się starał.

Gość gość
Nie narzucam się jej ona wie kim jestem. Dziewczyny nie zdarzyło się wam nie przyjąć zaproszenia osoby, na której wam zależy???? Muszę to wiedzieć naprawdę inaczej dam sobie spokój z nią chociaż będzie trudno.

Gość gość
Zaproś jeszcze raz, żeby się upewnić.

Gość gość
wyzwij od szmat.

Gość gość
Tak też zrobię, a jak dalej nie będzie mnie chciała????

Gość gość
Halo???? Pomóżcie mi, naprawdę ja ją kocham, na nikim innym mi tak nie zależało. Odpiszcie, nie zdarzyło wam się nie przyjąć zaproszenia od osoby do której żywiliście romantyczne uczucie???? Błagam nie chcę zwyzywać jej od szmat, tylko w ostateczności żeby nie myślała, że ma mnie w garści.

Gość gość
Up

o wląsnie, przypomniałam sobie że moja koleżanka specjalnie nie przyjęła do znajomych, ale na nk nowego kolegi, żeby był niespodzianką na domówce i żeby nikt wcześniej nie wiedział jakie superowe ciacho poznała :D ale to było w gimnazjum...:p

Gość gość
Nie jesteśmy w gimnazjum, ale mnie więc mogłaby mnie przecież przyjąć, co jej szkodzi???? Może ona się cały czas mną bawiła i miała ze.mnie polew z koleżankami???? Ale przecież czułem, że ona też to odwzajemnia. Dziewczyny po co tak chamsko pogrywacie sobie uczuciami innych????

Gość gość
Nie znaczy nie. Bo to tanga trzeba dwojga

Gość gość
Mam dać jej spokój???? Nie potrafię ona się mną bezczelnie przez cały czas bawiła i uwiodła mnie, a ja nie potrafię bez niej żyć i wciąż się łudzę, że może jednak coś między nami będzie.

Gość gość
Zwłaszcza jak ją zwyzywasz od szmat to cię przyjmie i pokocha. Dzisiejsze młode gooowna to dno i 2 metru mułu. Lepiej idź się zapić.

Gość gość
Ale ja ją kocham, pisałem, że zwyzywam ją od szmat tylko w ostateczności aby nie myślała, że ze mną wygrała i uznała, że to ja przez ten czas sobie z niej kpiłem chociaż w głębi duszy będę bardzo cierpieć. I bez przesady nie jestem aż taki młody, zależy mi na niej.

Gość gość
Widocznie jesteś zbyt kiepski żeby chciała się przyznać do znajomości z tobą.

Gość gość
Masz tam jakieś zdjęcia? Może jej się nie podobasz i tyle.

Gość gość
Ludzie, ale nie rozumiecie. Ona mnie zna i dobrze wie kim jestem, więc czemu nie przyjęła zaproszenia???? Jak to teraz rozegrać????

Gość gość
Zachowanie dziewczyny dziwne

Gość gość
Może, przez przypadek, różnie bywa. Jak nie wyślesz jeszcze raz to się nie dowiesz. Ja miałam inna sytuację. Ciągle przychodziły mi powiadomienia, że ktoś kogo nawet nie znałam przyjął moje zaproszenie. Tych osób było co najmniej kilka. Później się okazało, że to mój mąż sądząc,że jest na swoim profilu ( chwilowe zaćmienie umysłu) :D wysłał zaproszenia do tych ludzi. Oczywiście usunęłam ich z grona znajomych. Więc jak widzisz może to jakiś głupi przypadek. Warto spróbować jeszcze raz.

Gość gość
Może rzeczywiście jest coś na rzeczy

Gość gość
Zapytaj Ją. Po prostu. Kochasz, to chyba masz z Nią kontakt poza fb ?

Gość gość
zrób se sepuku.

Gość gość
No i co ze się znacie? Też znam wiele osób co wysyłają mi zaproszenia, ale zwyczajnie ich nie lubię i nie akceptuje. Po co mi w znajomych ktoś kogo znam a nie lubię? Nie Kompromituj się chłopie

Gość gość
Ale ona go lubiła

Gość gość
Kobety są dziwne