Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jul_ka

Ta druga, która też kocha.

Polecane posty

Gość jul_ka

Często czytamy o zdradach. Kobiety opisują tu zdrady mężów, którzy znudzeni rzeczywistością uciekają w objęcia kobiet, które pozornie nie chcą zobowiązań. Później żona dowiaduje się o niewierności męża, płacze, dzieli dobytek i się rozwodzi. Czasem wybacza, ale bezpowrotnie traci zaufanie. Niekiedy nigdy się nie dowiaduje i żyje w takim miłosnym trójkacię, nie wiedząc o niczym. Jest też ta druga, która od razu zostaje sprzedajną k*****. Wkońcu uwiodła męża innej kobiety. Uprawiała z nim pokryjomu seks. Przecież tylko chodziło jej o rozkosz i rozbicie małżeństwa. To zła osoba. To nie zawsze prawda. Wyobraź sobie, że siedzisz w knajpie, sączysz kolorowego drinka, przyglądasz się ludziom. Podchodzi do ciebie mężczyzna. Dość przystojny, elegancki, z miłym uśmiecham. Pyta, czy może się dosiąść. Po chwili, zgadzasz się. Rozmawiacie o wszystkim. Spędzacie tak cały wieczór. Bardzo go lubisz. Uważasz, że jest czarujący. Zauroczył Cię. Myślisz, że może to właśnie ten. Na pożegnanie całujesz go w policzek, zostawiasz numer. On dzwoni, pisze. Spotykacie się kolejny raz, ona całuje Cię. Idziecie do kina, potem teatru, odwiedzacie drogą restauracje. Na siódmej randce idziecie do łóżka - spełnienia marzeń i pragnień. Jesteś zakochana, snujesz plany, chcesz z nim być zawsze. Na szesnastej randce mówi Ci, że ma żonę i synka. Uderzasz go w twarz, wychodzisz. Ale nie przestajesz kochać. On dzwoni, pisze, przychodzi. Ulegasz mu. Spotykasz się z nim w tajemnicy. Po dwóch tygodniach widzisz go z rodziną. Płaczesz. Ale znowu ulegasz. Po wspaniałym seksie, wysłuchujesz historii o kolejnej kłótni z żoną. Mówisz mu, że skoro jej nie kocha i nie jest z nią szczęśliwy to dlaczego nie odejdzie. On tłumaczy Ci, że synek jest zbyt mały. Ma tylko 6 lat, nie zrozumie. A ty czekasz niewiadomo po co.. Przecież to się nigdy nie skończy. Tak wygląda moje życie z Michałem. Czasem spotkam Olgę, jego żonę na mieście. To zimna kobieta bez uśmiechu. Ale to wciąż to jego żona i matka jego syna. Ta druga też kocha, może bardziej niż żona. A wy co myślicie? Czy zdradę można usprawiedliwić?

Gość gość
zimna kobieta bez uśmiechu mówisz ? z czego ona ma się cieszyć ? że ma frajera za męża ? twoim zdaniem powinna skakać z radości ? jesteś idiotką jakich mało większych bzdurnych wypocin nie czytałam ,żona będzie się usmiechac gdy kopnie w d**e k****arza i zwiąże z normalnym człowiekiem

Gość jul_ka
Pewnie masz rację, a ja patrzę na to przez pryzmat swojego egoizmu. Ona niby nie zauważa, że jej mąż zachowuje się inaczej. Michał mówi, że to pracocholiczka, która nawet nie chciała posiedzieć roku z synem, w domu. Ale tak, prawda. Nie ma wytłumaczenia.

Gość gość
On jest zonaty Ty wolna ,tak ? On zdradza żonę ale Ty zachowałas się jak naiwna dziewczynka .Pomyslałas fajny facet ,podrywa mnie ale nie przyszło Ci do głowy czy ten facet jest oby nie żonaty ,czy nie jest obarczony rodziną.Gdybyś nie była egoistką to taka myśl pojawiła by się w momencie ggy dosiadł się do stolika . Syn jest za mały i dlatego on - czaruś nie odejdzie od żony .O matko kochana - przeciez to pierwsza wymówka wszystkich zdradzajacych swoje zony !A Ty jesteś nastepną naiwną ktora w to wierzy !! Och jak mi żal takich kobiet .Dopóki faceci bedą znajdywać takie naiwniaczki tak dlugo będą kwitnąć romanse ....ech ...

Gość gość
to glupie wytlumaczenie z tym dzieciakiem gdyby chcial byc z toba to by odszedl od zony ale tak jest mu wygodniej i bedzie ci sprzedawal takie bajeczki

Gość jul_ka
Nie pomyślałam o tym, że jest żonaty, bo gdy ja byłam w związku to nawet nie myślałam o pójściu do baru i dosiadaniu się do obcych facetów. Ja naprawdę nie jestem złą su.ką, której ambicją jest rozbijanie małżeństw. Zakochałam się w nim i chciałabym o niego walczyć. Tylko, czy szczęśliwe dziecińctwo Jaśka nie jest zbyt wielką ceną mojego szczęścia?

Gość gość
Dokladnie .

Gość gość
Powinnaś się wycofać. Wiesz dlaczego? Bo skoro ktoś jest zdolny do zdradzenia żony tzn, że Ty też w przyszłości będziesz zdradzona - a bo może będziesz dla odmiany zbyt dużo się uśmiechać. Powód zawsze się znajdzie a ktoś, kto nie ma podstawowych zasad i odpowiedzialności to już się nie zmieni. Ale rób co chcesz - tylko pamiętaj, że z tym facetem prawdopodobnie spotka Cię to, co spotkało jego żonę. Bo teraz Ty jesteś tą wspaniałą, ale za jakiś czas, gdy seks spowszednieje i czar pryśnie inna będzie pełniła tą rolę.

Gość jul_ka
kiedyś pomyślałam o tym w ten sposób, że może i go zostawie, dam spokój.. ale co z tego, jeśli on znowu pójdzie do pubu i dosiądzie się do jakieś dziewczyny? Znowu ten sam schemat. Może to nie ja jestem najgorsza tylko on?

Gość gość
Czy Ty nie rozumiesz że On toba mamipuluje ? Uwazasz ze gdyby Ciebie kochał naprawdę toby patrzył na syna ? Jesli jest takim wspaniałym ojcem to dlaczego zdradza jego matkę .Przecież kiedyś to sie wyda i dziecko bedzie cierpiało !!! Twoja naiwność siega zenitu ,zejdź na ziemię kobieto . !

Gość gość
Dopoki nie wiedzialas, a on cie czarowal bylas w porzadku. Jednak odkad znasz prawde nic cie nie usprawiedliwia. Twoja reakcja byla dobra. Dalas mu w twarz i poslalas do diabla. I na tym to sie powinno zakonczyc. Ale ty uleglas wiec jestes k***a bez zasad. Tyle.

Gość gość
gosc 12:16 - Dokladnie! Trzeba nazywac rzeczy po imieniu. jestes k***a bez zasad autorko

Gość jul_ka
racja, jestem k*****. więc jedynym wyjściem jest ucieczka. powinnam się wyprowadzić, może wyjechać do rodzinnego miasta. i pozwolić mu niszczyć życie swoje, żony, dziecka i kolejnej kochance.

Gość gość
Czego szuka samotna kobieta w pabie ? Dobrze wiesz po co tam poszłaś i dobrze wiesz kto w ten sposób podrywa kobietę .Nie ma usprawiedliwienia dla twojego postepku tak samo jak jego . Wycofaj się i nastepnym razem nie szukaj faceta w pabie gdzie 90 % to żonaci "wędkarze ".

Gość jul_ka
to, gdzie mam poznać tego jedynego dziewczyny?

Gość gość
To On bedzie niszczył zycie z kolejną kochanką !ale nie Ty .Chcesz mieć na sumieniu zwichnietą psychikę jego dziecka ?!Dziewczyno marnujesz sobie życie przy okazji .Kiedyś ciebie wymieni na nowszy model ,tak samo jak zonę która nieswiadoma pierze i gotuje niegodnemu nawet Jej uśmiechu ...

Gość jul_ka
ona mu nie pierze, ona była nawet w święta w pracy. ale nic nas nie usprawiedliwia.

Gość gość
Gdzie szukac ? Czekac az sama przyjdzie .Bo kiedyś przyjdzie .Tylko dziewczyno bądź rozwazna ,bardzo rozważna .Facet - czaruś ,na km śmierdzi zdradą .Nie zbudujesz swojego szczęścia na nieszczęściu innych .Los jest pamietliwy i takie zachowania sie mszczą .Odejdź i nie słuchaj obietnic ze kiedys odejdzie i bedzie z Tobą ..

Gość gość
i pewnie ci mowi ze z nia nie spi ?

Gość gość
jul_ka ona mu nie pierze, ona była nawet w święta w pracy. xxx bo zarabia na utrzymanie tego gnoja, co lata po knajpach i d/z//i/w/k/i do łóżek wciąga!

Gość jul_ka
Dziękuję Wam. Potrzebowałam kogoś, kto powie prawdę, bezwzględu na to, czy będzie mi przykro. Czas to skończyć. Znaleźć kogoś normalnego.

Gość gość
Ja ze przetrwałam okres jego zwiazku narzeczensta a teraz juz niestety malzenstwa

Gość gość
Powodzenia julka .Milośc musi byc czysta .Tylko wtedy da Ci szczęscie :-D

Gość C7 IGA
Nikt nigdy nie zbudowal szczescia na czyjims nieszczesciu. Nie mozna byc szczesliwym jak ktos placze przez ciebie.... zycie jest sprawiedliwe, czasem po tygodniu, miesiacu a nawet po dlugich latach... Mowi sie, ze Bog rychliwy ale sprawiedliwy. I tak to jest!

Gość C7 IGA
Nikt nigdy nie zbuduje swojego szczescia na czyjims nieszczesciu. A w milosci dziala to podwojnie.

Gość gość
jesli to jakis stary dziad, to taki to na kazda poleci, byle by mloda i jedrna d**e jeszcze miala. nawet nie obchodzi ich czy taka mlodka jest ladna czy brzydka. i na ogol wlasnie kochankami starszych facetow sa te brzydkie i glupie, na ktore zaden rowiesnik nie spojrzal nawet. taka prawda

Gość C7 IGA
To wcale nie chodzi o wyglad, dla zdradzajacych tylko du.pa sie liczy i zeby zona sie nie dowiedziala. Taka prawda.

Gość C7 IGA
Ci ktorzy zdradzaja niech ich pieklo pochlonie. Obudza sie jak diabel bedzie mail w garsci ich dusze a wtedy juz za pozno...

Gość jul_ka
Ja mam 27 lat, on 31. Mógł iść do agencji towarzyskiej, a nie robić ze mnie d****** A ja naiwnie kocham. Myślałam, że Jasiek podrośnie, a on odejdzie. Przecież obiecywał. Kłamał. Jestem beznadziejną idiotką.

Gość gość
Potwierdzam, jestes :)