Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AU_torka

Nie widzialam prawie zadnego polaka

Polecane posty

Gość AU_torka

przerowadzialam sie do duzego miasta w/zw z praca i mialalm nadzieje ze zerwe wreszcie ze stanem "singlostwa" ale wiadomo codziennie wstawanie rano autobus praca autobus dom i wieczor potem spac ... nie ma wielu okazji na spotkanie jakisegos fajnego polaka czasami pracuje w weekendy wiec malo mam wolnego jestem tutaj juz kolo roku a moge policzyc na palcach u reki ilu polakow widzialam w sumie a w pracy niestety polacy u mnie nie pracuja, zdarzylo mi sie pojsc pare razy do polskiego sklepu na zakupy ale to bylo tylko wpad-wypad ze wzgledu na towarzystwo tam panujace jesli wiecie o co chodzi

Gość gość
jak jestes mloda to szukaj faceta krajowego, Polak to ostatecznosc, same odpady, ktore porzucily zony.

Gość AU_torka
Chcialabym rodaka, chce kiedys wrocic do kraju na stale poza tym mialam zwiazki z anglikami i tragedia wiec odpodaja mam 32 lata

Gość AU_torka
wiec ze wiekszosc facetow w moim wieku to rozwodnicy albo nawet zonaci jeszcze trace nadzieje naprawde ze jeszcze sa wolni w tym wieku

Gość gość
strac nadzieje.

Gość gość
musisz szukac starszego.

Gość gość
masz 32 lata i jeszcze nie wiesz że polak to najgorszy sort odpad ? polak nadaje sie tylko do remontów

Gość AU_torka
na pewno nie mlodszego bo kolezanka raz mnie chciala umowic z facetem przed 30tka jak zobaczylam jego zdjecie to sie zastanawialam ze on juz przeszedl mutacje :D nie chce tez dziadka bo akurat mi ludzie nie daja wiecej niz 23 lata wiec to by komicznie wygladalo jakbym spacerowala z 40latkiem

Gość gość
a czego szukasz ? polaka ksiecia ? oni w 18 wieku wymarli, pozniej to juz komusza matka ich wychowywala, bez poziomu na ruska modle, Amen !

Gość gość
Autorko - ja mam 32 lata, ale sam fakt , ze przerobilo Ci kilku angoli, mnie obrzydza, tak wiec powodzenia. Szukaj sobie ciapatego. Najlepszy sort polskich kawalerow zostaje, dla polek z Polski, patriotek , mldoych ambitnych seksownych kobiet. 32 to juz dla Ciebi emerytura.

Gość gość
powyzej typowo polski zlosliwy komentarz masz czlowieku ograniczone horyzonty i typowo zasciankowe polskie myslenie ze 32 letnia kobieta nie znajdzie sobie partnera dajcie spokoj napewno w tym wieku jest szansa znalezc partnera niektorzy ludzie np w UK czy Holandii biora slub w wieku 35 40 lat i nikogo to nie dziwi wiadomo ze dla kobietety ze wzgledu na macierzynstwo lepiej jest wyjsc za maz i urodzic dziecko troche wczesniej jednak nie mozna twierdzic ze ktos ma 32 lata i juz jest stary bez przesady ludzie ogarnijcie sie !!! takie macie poglady jak baby z kola gospodyn wiejskich

Gość gość
my polacy bierzemy tylko ładne, młode, jędrne i soczyste, a nie 32 letnie babcie wydymane przez stu angoli

Gość gość
dokładnie stare i z przekręconym licznikiem niech się dymają z ciapakami i negrami... Polacy zasługują na młode i ładne dziewczęta

Gość gość
Ja mam 38 i byscie z wywalonymi jezykami lecieli , ale nie dla psa kielbasa hahaha

Gość gość
Kobiety lubią facetów z 20 cm penisami, a ja lubię 20 letnie dziewczyny. 38 lat to już stara babcia.

Gość gość
teraz po tej rewolucji na majdanie będziemy mieć zalew świeżych ukrainek... polki już w ogóle do niczego nie będą potrzebne... ukrainka wypierze, posprząta, ugotuje, siorbnie dziabąga... nie to co zdemoralizowana polka

Gość gość
Problem tylko polega na tym, ze was nawet ukrainki nie chca :D Tym bardziej Polki i dlatego zal ci d**e sciska, frajerze. Lepiej przedstaw nam tutaj te statystyki a nie skaczesz z topiku na topik nieudaczniku :D hehehe oj to sobie biedny Polaczek wymyslil dziewczyne zza wschodniej granicy. Jezu az mi zal tych polaczkow. No chwytaja sie czego popadnie :D

Gość gość
. No chwytaja sie czego popadnie smiech.gif -- a ciebie nie dziunia zal d**e sciska ?

Gość AU_torka
Nie rozumiem co to za roznica czy ktos mial anglika czy polaka co wy rasisci jestescie? akurat tak sie sklada ze mialam tez wczesniej na poczatku polaka wydawal sie idealny a potem sie strasznie zmienil dzieki bogu ideszlam od niego zwiazek z anglikiem wspominam lepiej niz z polakiem wiec dlaczego mam sie tego wstydzic skoro traktowal mnie LEPIEJ niz nasz rodak? naprawde jestescie tacy zasciankowi co poniektorzy?

Gość gość
hahaha ale polaczki maja bol d**y :D zalosne kreatury

Gość gość
"a ciebie nie dziunia zal d**e sciska ?" Wrecz przeciwnie :) chcialabym, zebyscie sobie kogos w koncu znalezli. Jakas zone obojetnie jakiej narodowosci, wyznania i koloru skory. Moze byc nawet zielona zona ;) Tylko ze jakims cudem zadna was nie chce. Mozesz mi wyjasnic przyczyne? :D

Gość samiec 007
@AU_torka Nie rozumiem co to za roznica czy ktos mial anglika czy polaka co wy rasisci jestescie? akurat tak sie sklada ze mialam tez wczesniej na poczatku polaka wydawal sie idealny a potem sie strasznie zmienil dzieki bogu ideszlam od niego zwiazek z anglikiem wspominam lepiej niz z polakiem wiec dlaczego mam sie tego wstydzic skoro traktowal mnie LEPIEJ niz nasz rodak? naprawde jestescie tacy zasciankowi co poniektorzy? - Napisalas topik tak jakbys miala niezliczone tabuny mezczyzn. Poza tym wszyscy sa bee. A moze z Toba cos jest nie tak ? Ja mam podobny problem , jakis czas temu rozstalem sie z nad przecietnie atrakcyjna dziewczyna i teraz nie widze, zadnej ktora choc w 50% dorownywalaby wygladaem i charakterem. I nie mowie tego zlosliwie.

Gość gość
Nie rozumiem co to za roznica czy ktos mial anglika czy polaka co wy rasisci jestescie? ------- ja jestem, a co musze kochac kazdego cygana czy innego kocmolucha ciapanego ? gdzie to pisze ?

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu nie szukala po narodowosci tylko po wspolnyvch zainteresowaniach. Znajdz sobie jakies hobby. Czym sie interesujesz? Mozesz znalezc polaka w UK ktory sie z toba zwiaze i wcale nie bedzie chcial wracac do Polski albo Anglika ktory z milosci sie z toba przeprowadzi do Polski. Bez sensu szukanie na sile Polaka 'bo planuje powrot do pl za kilka lat''

Gość gość
Dziwny temat, dlaczego szukasz Polaka na siłę, innego bierz.

Gość samiec007
widze, ze sluzby zorbily generlanie czyszczenie topiku :) wczoraj byly tu 3 strony dzis tylko jedna :D

Gość gość
samiec007 widze, ze sluzby zorbily generlanie czyszczenie topiku usmiech.gif wczoraj byly tu 3 strony dzis tylko jedna----- --- Proponuje wizyte u dobrego psychiatry :D

Gość samiec 007
@gość samiec007 widze, ze sluzby zorbily generlanie czyszczenie topiku usmiech.gif wczoraj byly tu 3 strony dzis tylko jedna----- --- Proponuje wizyte u dobrego psychiatry smiech.gif - czlowieczku wczoraj pisalem na tym topiku do 3 strony do pozna w nocy. :d sam /sama idz do psychiatry.

Gość gość
Hahaha to nie byl ten temat łosiu :D Tamten nazywal sie "Prawda o Polkach za granica" i zostal skasowany :) Na tylu topikach sie wypowiadasz az do nocy, za sam juz sie pogubiles :D