Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja metamorfoza zobaczcie jak się zmieniła w ciągu 3 lat foto do oceny

Polecane posty

Gość gość
Po pierwsze- GRATULUJE, wygrałaś z nadwagą, to musiałabyc determinacja, wiele wyrzeczeń. Po drugie jestes bardzo zadbana- ładny makijaż, włosy, ubranie- również wielkie brawa, nie każdej kobiecie się chce. Masz bardzo ładne oczy i usta;) Jak zeszczuplałas na twarzy, to widac, jakie są duże, wyraźne. To samo usta...:)

Gość gość
Dzieki za te pozytywne i negatywne komentarze rowniez ;D Uwazam , ze jak sie chce to wszystko mozna;)

Gość yellow yellow
a ja uwazam ze dziewczyna z pierwszego zdjecia po lewej stronie czyli ta nastolatka to nie jest dziewczyna z tych wszystkich zdjec. po za tym widze, ze wszystkie inne zdjecia pokazuja za kazdym razem zupelnie inne osoby. niestety ale ja sie w konia nie dam zrobic. na 1 zdjeciu ta nastolatka ma calkiem inny kolor oczu. jedyne co jest wspolne na tych zdjeciach to niby nos ale jest mnostwo osob o podobnych nosach. sorry, ale ja nie wierze, ze to jest na kazdym zdjeciu jedna i ta sama osoba.

Gość gość
Mozesz sobie nie wierzyc ale to jestem ja ;-) Na wszystkich zdjeciach;-)

Gość gość
dobra, nie p********ile masz wzrostu? :classic_cool:

Gość gość
173 cm;)

Gość gość
Cudna *-*

Gość gość
Oczy to akurat wystarczy ze całe zdjecie ma jakis odcien, i wtedy sie wydaje ze sa inne... Schudniecie robi niesamowite rzeczy, w rodzinie miałam tez przypadek podobnej metamorfozy, kuzynka jak miała z 12-13 lat była grubym dzieckiem, z nalana twarza, brzuch sie wylewał, a jej twarz sie wydawała nieregularna, pucołowata... b duzo schudła, nie wiem ile, ja ja rzadko widziałam i jak ja zobaczyłam po 2-3 latach to byłam w szoku, stała sie taka malutka blondynka, szczuplutka, o idealnej twarzy, w ogóle jej nie poznałam tak sie zmieniła

Gość malinowy sen
ojejprzestancie chrzanic bo na jednym zdjeciu ma oczy piwnozielone a na drugim mocno niebieskie. wezcie ludzie bo na serio dziwie sie powoli glupoty ludzi

Gość gość
Tylko wiecie , że istnieje takie coś do zdjęc jak filtr :) On zmienia kolor oczu :) To też wszystko może zmienic poza układ twarzy i profil :)

Gość gość
to zdjecie po lewej, pierwsze jest całe brazowawe, takie po prostu było swiatło. Mało wiesz o zdjeciach wyraznie. kolory na zdjeciach nieraz wychodza kompletnie inne, jak kupiłam rower na allegro, co na zdjeciu był wyraznie ciemnoniebieski, okazał sie fioletowy...Podobnie wywan co zamówiłam wyglądał na brazowy, a jak przyszedł sie okazal zielonkawy

Gość dewotko cnotko
oj wez nie chrzan idiotyzmow :-O ja mam na kazdym zdjeciu niebieskie oczy , obojetnie jaka kamera byly te zdjecia robione i czy w latach 70 czy 90 czy wczoraj :-O wciskaj innym ludziom kit. male zielonkawo-piwne oczka nigdy nie beda duze i niebieskie. idz sie leczyc.

Gość Staszek91
"Postrzeganie koloru zależy od wielu czynników... w zależności od oświetlenia i odcienia otoczenia, kolor oczu może wydawać się nieco różny" wiki

Gość dewotko cnotko
bzdura.