Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarz po roku staran radzi tylko probowac dalej

Polecane posty

Gość gość

Po roku staran udaje sie do lekarza. Lekarz robi usg, stwierdza ze jest ok i trzeba po prostu probowac dalej. To kolejna ciaza, pierwsze bez problemu. Pytam czy moze jakies badania zrobic- odpowiada, ze morfologie ogolna i mocz przeciez robilam i jest ok. Pytam czy to moze z racji wieku taki porblem- tak moze byc pada odpowiedz. No i z usmiechem mnie zegna i zapraszam jak zajde w ciaze. Co Wy na to? Zrobilabym badania jakies ale nawet nie wiem jakie.

Gość gość
Dużo lekarzy twierdzi, że norma jest staranie się przez rok- ja tak nie uważam... myśle, że to rok zmarnowany po prostu, bo jak coś jest nie tak to przez ten miniony rok mozna było zrobić wiele. Poza tym... zdrowa kobieta i mężczyzna i przez rok nic? Ja w to nie wierzę. Zmieniłabym lekarza po 3 nieudanych cyklach, bo tyle cyklów bezowulacyjnych zdrowa kobieta może mieć w ciągu roku

Gość gość
moj lekarz powiedzial : zdrowe pary potrzebuja 6 miesiecy max na zajcie w ciążę, ale staran z testami owu, po pół roku jak się nie uda zapraszam z partnerem na badania. Udalo się w drugim cyklu. Polecam zmianę lekarza.

Gość gość
Zmien lekarza. Zabadaj prolaktyne, progesteron, testosteron, lh, fsh, tsh , ft3 i ft4 estradiol. To podtawa przy staraniach.

Gość gość
zmień lepiej lekarza