Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akati

zaproszenie od żonatego

Polecane posty

Gość akati

Pytanie jest szybkie...Parę dni temu znajomy z pracy (żonaty) zaprosił mnie na imprezę do swojego kumpla, którego nie znam. Będzie tam cały jego dział i ja jedyna z innego. Nie ukrywam, że widać gołym okiem, że podobam się koledze. Czy Waszym zdaniem pójście z nimi na tę imprezę będzie źle odebrane?

Gość gość
Nie powinno być źle odebrane, chyba że pracujesz na wsi lub małym miasteczku.

Gość gość
źle odebrane będzie jedynie wtedy, gdy w trakcie imprezy do miecza nie klękniesz :)

Gość akati
czy nie wyjdzie to tak jak gdybym przyszła z nim ,,w parze''? zaznaczam, on ma żonę..

Gość gość
jak klękniesz do miecza to zostaniesz odebrana jako kochanka :) Jak nie klękniesz to odbiorą ciebie jak szmatowatą żonę :) Wybór należy do ciebie :)

Gość gość
a co on nie moze pojsc z zona,chcesz robic za jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma,szanuj sie dziewczyno bo swiat jest maly chcesz uchodzic za taka ktora buja sie z zonatymi?jak chcesz potem budowac normalny zwiazek z wolnym facetem,jak teraz bedziesz taka wlasnie zapchaj dziura?

Gość akati
impreza jest bez żon,mężów, partnerów. Po prostu firmówka. Komentarze przyjmuję na klatę.

Gość gość
to po ch*j pytasz skoro komentarze bierzesz na klate ?

Gość gość
skoro bez partnerow tez.....to idz bedziesz robic za dzi***,milej zabawy

Gość gość
Zle odebrane? Jesli oni sa taki gnojami jak on to nie bo mysla po gnojarsku. Chce cie zarwac i zaliczyc to porste. Ma dzieci? Niech spada je nianczyc podla wesz albo zonie mowic jaka piekna i z nia spac. Postaw sie na miejscu zony jaka by chadra nie byla. Niech sie rozwiedzie i buja z babami

Gość akati
O to właśnie mi chodziło. Rzeczywiście przez jedną głupia imprezę mogę sobie zaszkodzić.

Gość gość
źle to się skończy

Gość gość
jak zadowolisz kazdego ktory bedzie cial to bedziesz super laska na takie imprezy

Gość akati
czyli uważacie, że to zaproszenie ma dwuznaczny wymiar?

Gość akati
?

Gość gość
A co myślisz ,facet łowi,i myśli że złapiesz przynętę,niech zajmie sie swoją starą,a nie tobą ,co juz mu jego żonka nie pasuje,szuka atrakcji???W ryj takiemu bym dała,jestem wolna,żeby nie było że żonka jakaś tam,ale taki mam stosunek do żonatych,potem taki po udanym seksie na boku jest miły czuły dla swojej kobiety,,ach wy dziewczyny jak mało znacie się na życiu.

Gość gość
no ja miałam taki przypadek,no cóż on jest lekarzem,ma zonę ale zapędy takie w uwodzeniu,że włos się jeży ,no coż,świat jest mały znam jego żonę poprzez moich znajomych,patrzę z politowaniem i współczuciem na nia,no nie jest piękna,bo wygląda dużo starzej niż jej kochany małżonek,ale mam awersję do jego sposobu bycia.Mają dzieci na to wszystko,i co ja mam w tej sytuacji zrobić? powiedzieć jego żonie czy zostawić to w spokoju,niech robią co chcą???

Gość gość
no ,no coś takiego to naprawdę przykra wizja jego małżeństwa!

Gość gość
skoro on ma żone i na Ciebie leci to zwykły samiec a mądra kobieta to chyba raczej wie co w takim przypadku. Robić żałosna jesteś .

Gość akati
decyzję już podjęłam.nie idę.

Gość gość
i bardz odobrze

Gość gość
skoro ma żonę to Ty wystąpisz w roli kochanki- łajdaczki itp. nie idź szanuj siebie