Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć chłopaka, który byłby ideowym komunistą....

Polecane posty

Gość gość

i znam jednego takiego, niestety ma już dziewczynę. A próbują mnie podrywać k***iniści, jest dwóch takich, nie chcę ich pod żadnym pozorem... :/

Gość gość
powiedz im ze jestes komuszyca to uciekna w poploc****eszcze ci powinni wp*****l spuscic komuchu! :classic_cool:

Gość gość
A nie lepiej z Ich Ruchu ? To dopiero byłby wstyd .

Gość gość
"A nie lepiej z Ich Ruchu ? To dopiero byłby wstyd ." Nie chcę wstydu, ani palikotowatych. Chcę po prostu być z kimś kto jest dobrym człowiekiem, chcącym zmienić świat a nie irytującym, beznadziejnym egoistą.

Gość gość
Komunista nie może być dobrym człowiekiem bo chce piekła dla innych ludzi.

Gość gość
o tak stalin tez chcial zmienic swiat i byl bardzo dobrym czlowiekiem :classic_cool:

Gość gość
" Komunista nie może być dobrym człowiekiem bo chce piekła dla innych ludzi." Nie, komunista(prawdziwy) chce żeby piekło się skończyło i żeby wszyscy ludzie mieli godne życie. Zresztą nie zamierzam z Tobą dyskutować, widzę, że sensownej odpowiedzi tu nie uświadczę, więc nie marnuję już więcej czasu na to forum ;)

Gość gość
Godne życie to dla prawdziwego ideowego komunisty odbieranie dzieci rodzicom i wychowywanie przez komunistyczne panstwo .Jednakowe stroje dla wszystkich .Zakaz posiadania na własność czegokolwiek .To chora niebezpieczna ideologia slusznie zakazana.To pieklo dla ludzi