Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek bebetto proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

Witam, wraz z mężem zastanawiamy sie nad kupnem wózka wielofunkcyjnego ze smyka firmy bebetto, luca. Bardzo Proszę o opinie osoby ktore miały z nim styczność .

Gość gość
mam wózek bebetto luca od 8 miesiecy- jak dla mnie REWELACJA! materiał jest genialny- pieknie wyglada i banalnie się go czyści. Ma super kosz, bo zamykany- dla mnie to duza zaleta, bo w p[oprzednim wózku wszystko co było na dole było w pyle (dużo spaceruję z dziecmi). Prowadzenie wózka to sama przyjemnosć- leciutki, ma świetny skręt. Wygląd ogólny- jak dla mnie bajka. Najładniejszy wózek na rynku a ogladałam dziesiatki wózków i na allegro i w sklepach. jak dla mnie jest to wózek bezkonkurencyjny

Gość gość
Dziękuje za opinie :)

Gość gość
Opinie uzytkownikow poczytaj na bangla.pl

Gość gość
Też o nim myślałam, jedyne co mi w nim nie pasuje to właśnie kosz na zakupy, a właściwie trudno to nazwać koszem- takie małe to jest , chyba tylko na bułki. Poza tym zamykanie też mi nie pasuje, bo trzeba się "porządnie " pochylić by podnieść klapkę i rękę ma się zajętą . Takie moje odczucie. Poza koszem na zakupy, wózek jak dla mnie OK. ( zależy jakie masz potrzeby)

Gość gość
Tez mysle nad nim,ale sama spacerowke,dziecko4mce

Gość gość
Wydaje sie całkiem fajny

jest ok, ale sama poleciłabym Ci z wózkow graco cos wybrac, mi osobiscie podoba się evo, popatrz na necie jak wyglada a jak bedziesz miala mozliwosc to przejdz się do sklepu z akcesoriami dzieciecymi i poprobuj :)

Gość gość
graco sa beznadziejne. Wyglądają badziewnie strasznie. Przy luce wysiadaja po całości

Gość gość
Ja mam fajny wózek, a raczej moja córka ma. :) Kupuliśmy na allinside.pl. Mają tam duży wybór wózków do różnego przeznaczenia, terenowe, ale też zwykłe czy do biegania. Bardzo fajna sprawa. :)