Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po "urodzeniu' kamienia nerkowego ból mija?

Polecane posty

Gość gość

Mąż ma podejrzenie kamicy. Podejrzenie bo dziś wylądował na izbie przyjęć, tam w badaniu moczu stwierdzono leukocyty, dostał przeciwbólowa kroplówkę, ketonal i nospę do domu. Ale nadal go pobolewa. Jeśli ma kamień i "urodzi" go to ból się zmniejszy??

Gość gość
zależy jaki duży kamień ale jak już wyjdzie to ulga jest wielka wiem bo to przerabiałem rok temu :o

Gość gość
tak

Gość Staszek91
Nie wiem. Wiem natomiast, że gdyby twój mąż pił piwo nie miałby takich problemów. :classic_cool:

Gość gość
No właśnie nie wiadomo jak duży i nie wiadomo czy na 100% jest bo nie zrobiono mu usg w szpitalu :-o Ale mówisz, że po urodzinach jest duża ulga? A po ilu dniach urodziłeś?

Gość gość
Mój mąż pije piwo, może nie codziennie ale w tygodniu zdarzy mu się wypić :)

Gość gość
up

Gość gość
wyłaził 4 dni im kamień jest niżej tym ból jest mniejszy żeby go przyspieszyć należy pić piwo i chodzić po schodach u mnie to podziałało, kamień miał 7 mm i już byłem zapisany na kruszenie ból jest konkretny :O

Gość gość
jak facet wydala taki kamień? przez prącie?

Gość gość
już mu wspolczuje, mój wujek to miał :D i maz wychowawczyni z gimnazjum :D podobno po scianach chodzil :D haha faceci się rozczulają nad sobą , nad malym bolem czy to zeba czy czegos innego, a co dopiero to

Gość gość
O kurcze :-o piwo mu kupiłam, chwilę chodził ale stwierdził, że go bardziej boli :-o To czekamy w takim razie :-o Długo to trwa :-o

Gość gość
up, może jeszcze ktoś sie wypowie

Gość gość
Witam właśnie dziś urodziłam kamień okropnosc, już raz to przechodzilam teraz po 4 latach kolejny....Najlepiej jak boli to szpital króplowki i obecność lekarza....

Gość gość321
Właśnie pół godziny temu urodziłem kamien.Wielkosci 6 mm nie wiem jak to wyszlo:) Ból byl chorendalny ale ulga calkowita...Tez pilem piwo to mit ze piwo pomaga na nerki ,bo woda dziala lepiej.Piwo powoduje parcie na mocz ale zle nawadnia a wrecz odwadnia bo alkohol wyparowuje wode z organizmu.