Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemonandsalt

prezent dla niemowlaka

Polecane posty

Gość lemonandsalt

Drogie mamy! sama jeszcze nie mam dziecka a muszę kupić szybko jakiś prezent dla malucha do 150zł dlatego proszę o radę :) Znalazłam coś takiego - taki leżaczek http://www.babyshopwawa.pl/pl/p827-babymoov_bubble_lezaczek.html i wydaje mi się fajne, bo nie chcę kupować czegoś stricte praktycznego, jak ubranka (maluch ma sporo po starszym kuzynie). Co byście powiedziały na taki prezent?

Gość gość
a nie możesz zapytać rodziców dziecka co potrzeba. Ja osobiście wolałabym bym dla mojego szkraba krzesełko do kąpieli.

Gość gość
ja bym postawiła na jakąś zabawkę edukacyjną która przyda sie w póżniejszym okresie, książko-album w której można spisać wspomnienia z pierwszego roku dziecka lub jakis fajny kocyk - myślę, że to zawsze się przyda. Najlepiej chyba zapytać sie rodziców dziecka bo jaka pewność, że nie są juz w posiadaniu leżaczka?

Gość gość
a może karton pieluch?

Gość gość
to jest bardzo przydatne np gdy mama robi obiadek albo cos przy czym nie moze trzymac dziecka. przydatne ale tylko do 6 mies, bo pozniej to juz dziecko raczkuje i siedzi. moze chodzik?

Gość jawerty
ja bym chciała dostać dla dziecka matę edukacyjną fisher price (rainbow). Moje pierwsze dziecko taką miało - rewelacja i służyła ponad rok.

Bardzo fajnym rozwiązaniem dla niemowlaka jest np karuzela. Gdy nasza córeczka była mała dostaliśmy od znajomych karuzele ze zwierzątkami z Baby One. Miała ona możliwości montażu zarówno w drewnianym łóżeczku jak i turystycznym, służyła nam bardzo długo.