Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwm co robić proszę pomóżcie

boję się że chłopak mnie zostawi dla byłej

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem krótko (3 miesiące) Boję się, że zostawi mnie dla byłej :/ Był z swoją byłą kiedyś, ale się rozstali, a po 2 latach znowu wrócili do sb. Swoją byłą zostawił dla mnie (chociaż ja tg nie chciałam, bo go traktowałam jak przyjaciela/kolege chociaż się w nim zakochałam z własnej woli ją zostawił, a potem zapropoponował mi związek). Jak był jeszcze z swoją byłą mówił jej że mnie nb nie lubi, że jestem brzytka i wgl, a mi pisał, że mnie bardzo lubi i że jestem ładna, że mam fajne (ładne) zdj... Teraz jak już jestem z nim pisze, że ona jest idiotką i wgl nie za dobrze o niej mówi. A jak się dowiedziałam to okazało się, że nadal utrzymuje z nią kontakty mówi, że ją traktuje jak przyjaciółke mówi jej, że jest ładna ma ładne zdj... Nawet jej proponował spotkanie, ale tg nwm czy się spotkali. Mi mówił, że jej nie lubi, że nie utrzymuje z nią kontaktu *i mnie okłamał* Mówi mi, że mnie kocha bardzo, że mu zależy na mnie jak na nikim innym, że jestem najładniejszą dziewczyną i wgl. Nwm czy on czuje coś do swojej byłej *mówi, że nie* ale wątpie w to po tym jak ją traktuj*******ardzo się boję, że mnie szczerze nie kocha i że nadal coś czuje do swojej byłej i że mnie zostawi dla mnie. Bardzo go kocham i zależy mi na nim.., Proszę pomóżcie bo nwm co już mam myśleć na ten temat... Tylko nie piszczcie, że mam z nim szczerze porozmawiać czy coś bo rozmawiałam już z nim...

Gość scery
No to chlopak niezle sie urzadzil. Dwie laski na raz. A TY slepa czy naiwna ?

Tylko właśnie chodzi o to, że on mi mówi, że mnie kocha bardzo i że mu zależy na mnie jak na nikim innym. Ostatnio nawet dla mnie przeciwstawił się swojej byłej i napisał jej, żeby się już odczepiła i wgl bo nie chce, żeby przez nią popsóło się coś pomiędzy mną, a nim... Nwm co już mam myśleć o tym...

Gość scery
Mowi co innego, robi co innego. Jej powtarza pewnie to samo. Dziewczyno przejrzyj na oczy !

Dzisiaj nawet przejżałam jego rozmowy z nią... I okazało się, że jak ona do ng pisze to on jej mówi, żeby się od ng odczepiła i wgl. Bo nie chce, żeby przez nią popsuło się coś pomiędzy mną, a nim. I napisał jej, że nic do niej nie czuje i żeby sb nie robiła nadzieij i wgl...

Gość scery
Odrob lepiej prace domowe. I nie placz, kiedy .... CIE wystawi do wiatru ...

Gość gość
Manipuluje i nią i Tobą.