Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadra

Praca na dziś

Polecane posty

Gość kadra

Szanowni Forumowicze, zamieszczajmy oferty pracy, dzielmy się nimi. Dożo z nas codziennie szuka. Ja postaram się w tym wątku zamieszczać ogłoszenia codziennie. Dodałbym linki, ale forum to ogranicza. Na dole podaje zbiorczy Pozdrawiam #PracaNaDziś 22.02.2014 Stanowisko: Prezenter Radiowy / Warszawa Stanowisko: Dziennikarz / Olsztyn Stanowisko:Event manager / Warszawa Stanowisko: Koordynator projektów społecznych / Warszawa Stanowisko: Tancerki / tancerze / Poznań Stanowisko: Dyrektor Teatru im. Wojciecha Bogusławskiego Stanowisko: Bibliotekarz / Warszawa Stanowisko: Grafik / Warszawa Stanowisko: Redaktor serwisu internetowego / Warszawa Stanowisko: Art Director Digital / Warszawa Stanowisko: Specjalista ds. marketingu / Kraków Praca / Grafik / Miasto: Gorzów Wielkopolski Praca / Stanowisko: Specjalista ds. eventów / Miasto: Toruń Praca / Stanowisko: Redaktor naczelny miesięcznika / Miasto: Warszawa Praca / Stanowisko: Kierownik kina / Miasto: Bydgoszcz Ogłoszenia na www.kadrakreatywna.pl

Gość Staszek91
Mogę pracować jako specjalista ds. eventów, ale tylko we Wrocławiu. :classic_cool: Macie dla mnie jakaś ofertę? :classic_cool: