Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kama...

Polecane posty

Gość gość
to takie królewny śnieżki ;)

Gość Kamiluś
Raczej księzniczki na ziarnku grochu ;)

Gość Kamiluś
I co widziałeś się z nią w końcu?

Gość znaczenie imienia Kamila
Pobudliwa i uczuciowa, jest wrażliwa na wszystko, co stanowi urok życia, ma też wrodzony zmysł poezji, piękna, elegancji. Często żyje w wyimaginowanym świecie i marzy o ideałach, co prowadzi ją do ciągłego i częstego mimowolnego kłamstwa.

Kapryśny charakter stanowi zarazem jej urok i słabość. Zmusza ją do udawania kogoś innego, a nawet do mówienia nieprawdy. Jest niezależna i dąży do dostatku. Porażki stanowią dla niej zniewagę rzuconą jej czarowi. Z trudem wybacza i jest nad wyraz pamiętliwa. Na ogół czuje wstręt do nauki, albo też podchodzi do niej wedle swej fantazji. Ma inteligencję syntetyczną, chwyta całość i nie zadaje sobie trudu wchodzenia w szczegóły. Uważa, że sam jej udział w czymś wart jest wynagrodzenia.

Cech**e ją ciekawość i gadatliwość, gdyż jest trochę intrygantką. Ogromny wpływ na jej samopoczucie ma sfera uczuciowa. Mało się przyjaźni z kobietami, trochę więcej z mężczyznami, ale jej nadmierna kobiecość bierze wówczas górę i szybko przekształca tych nieszczęśników w niewolników. Jeżeli jest kochana, może przenosić góry, jeśli nie, wiele traci ze swych walorów. Bardzo niezależna. Potrzebuje luksusu i bogatych mężczyzn. Byłoby dziwne, gdyby charakter, dla którego każdy kaprys jest święty, nie dochodził do pewnych kompromisów z klasyczną moralnością. Ma niebezpiecznie dobrą pamięć w sprawach uczuciowych. Kocha albo nie. Kiedy nie kocha to proste, trzeba odejść. Kiedy kocha, jednego dnia „wszystko gra”, drugiego wprost przeciwnie!

Niełatwo wytłumaczyć mechanizm jej zmysłów, tak bardzo nakładają się na siebie kokieteria, towarzyskość, pragnienie komfortu, zmian, podróży, mniej czy bardziej niewinne flirty. Posiada dar wykorzystywania możliwości innych, zwłaszcza swych niezliczonych wielbicieli. Jest towarzyska, choć nie tyle pragnie uczestniczyć w życiu innych, co włączyć ich w swoje życie. Niepokoi, zachwyca, doprowadza do rozpaczy adoratorów, aż do dnia, gdy trafi na mężczyznę, który nie cofnie się przed klapsami i wytresuje ją, ale na jak długo? Za: http://magia.onet.pl/imiennik/kamila,109.html

Gość gość
Hmmm...Coś w tym jest. Naprawdę, coś w tym jest. Prawda "moja" Kamilko? Ale i tak Cię uwielbiam.

Gość gość
Naprawdę nie ma tu żadnej Kamilki, która chce być kochana? Może to właśnie Ty jesteś tą jedyną, najcudowniejszą.

Gość gość
Ja mam męża i on mi wystarcza..

Gość wejherland
oto przybywam!:D jedna, jedyna :classic_cool: :D kochana ale niestety nie przez tego którego bym chciała :P

Gość gdg
fdfgf

Gość gość
No cóż, czekamy dalej.. Kiedyś Cię znajdę moja Kamilko. Muszę znależć.

Gość gość
Aniołku, dużo szczęścia i miłości w Dniu Kobiet. Kamila to najpiękniejsze imię na świecie. Ty wiesz, że to dla Ciebie, jeśli czujesz to co ja, to musisz to wiedzieć.

Gość gość
raz aniołek a raz diabełek..........

Gość gość
Aniołek, zawsze aniołek. Tak bardzo za Tobą tęsknię, skarbeńku.

Gość gość
nie mozesz napisac na email :O tylko tu pieprzyc glupoty :D

Gość gość
Podaj adres to chętnie napiszę. O niczym innym nie marzę.