Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelkaaa679

Jak to jest uprawiać seks z drugą kobietą

Polecane posty

Gość Izabelkaaa679

Opowie mi ktoś co nieco... Mam ostatnio ochotę na przygodę z kobietą i jestem ciekawa waszych doświadczeń, opowieści. ;)

Gość Gość 1234
No a skąd jesteś?? Moja pani też by chciała kochać się z drugą kobietą jak i na 2 baty.

Gość Izabelkaaa679
Nie jestem lesbą, to po pierwsze. Po drugie, kultura i tolerancja się kłania. Póki co Ty zaniżasz poziom...

Gość Izabelkaaa679
Jestem z okolic Cieszyna.

Gość gość
jesteś bi ;)?

Gość Gość 1234
No my z Okolic Gliwic. Obecnie nie mamy samochodu. Planujemy zakupić dopiero w Maju. Lecz może ty Izabelo dała byś radę przyjechać tu w nasze okolice?? Za połowę paliwa najzwyczajniej zwrócilibyśmy ci.

Gość gość
nie słuchaj tych homofobicznych wypocin.ja póki co calowałam sie z dziewczyna i to jest cudowne :) jak tylko masz możliwość to proboj,bo warto,jest świetnie i pięknie

Gość Izabelkaaa679
Na co dzień interesują mnie faceci, ale niedawno obejrzałam wieczorem film z 2 kobitkami w akcji i podnieciłam się przy tym niesamowicie. Chyba nawet bardziej niż przy seksie damsko - męskim. ;) Kobiety są takie zmysłowe i wyrafinowane, potrafią dawać sobie prawdziwą rozkosz...

Gość gość
Szukasz tutaj chętnej na takie zabawy, czy chcesz się dowiedzieć jak to jest? Bo ja także chętnie bym spróbowała, ale mam chłopaka... Mieszkam w okolicy, powiat Bielski.

Gość Izabelkaaa679
Chcę się dowiedzieć, jak to jest, wówczas zdecyduję, czy nie spróbować. ;) Mam straszną ochotę przeżyć gorącą przygodę z kobietą, popieścić się wzajemnie, polizać c**eczkę i cycuszki...

Gość Gość 1234
A może i jedno autorka szuka??!! Wpierw chciała by się dowiedzieć jak to jest od tych co już taki układ mieli.A następnie może ziścić swoje pragnienia w rzeczywistości.

Gość Izabelkaaa679
Otóż to. :) Nie znam żadnych kobiet o podobnych doświadczeniach, zresztą anonimowo łatwiej mi o tym pisać.

Gość Gość 1234
No niby nie powinno być różnicy dla ciebie Czy facet pieści twoją cipkę czy kobieta. Chociaż może rzeczywiście kobieta lepiej wie jak zrobić minetkę kobiecie. W końcu kobiety najlepiej znają swoje ciało.

Gość Izabelkaaa679
Nie tylko o cipkę chodzi. Podniecają mnie szczególnie kobiece piersi, najlepiej takie duże, ze sterczącymi sutkami. Ile bym dała, aby móc je pozbawić z krępującego stanika i zatopić się w nich bez końca...

Gość Gość 1234
Ja osobiście uwielbiam pieścić języczkiem cipkę mojej Dorocie i ponoć jestem w tym bardzo dobry. Moja Pani najzwyczajniej chciała by też seksu z kobietą doznać. Np pozycja 69 z kobietą oraz seksu żelowym penisem z dwiema końcami. Taką zabawkę już ma moja Pani tylko brakuje jej drugiej koleżanki do takiej zabawy.

Gość Izabelkaaa679
Ja bym chciała to robić, ale bez faceta. Tylko ja i ona. Nikt poza tym.

Gość gość
Musi być obrzydliwy

Gość Gość 1234
Co prawda Dorota aż tak dużych piersi nie ma ale sutki jak najbardziej twarde i miłe w dotyku ustami czy językiem. Kiedyś jak wróciłem z Pracy wcześniej. Zastałem moją Panią jak się sama robiła dobrze ogórkiem na którym była prezerwatywa. W pierwszej chwili jak wszedłem do domu że ją przyłapałem z kochankiem. Ale widząc ją jak sobie robi dobrze i jaka jest podniecona dołączyłem się.

Gość Gość 1234
Hmm chyba nie byłby to dla mnie problem. Chociaż trudno mi tak w 100% powiedzieć czy wytrzymałbym widząc jak dwie kobiety robią sobie dobrze wzajemnie. Powiem tak Moja Dorota teraz jest u swojej mamy ale jutro wraca. Gdybyś była np jutro tak o 11 lub 12 tu to porozmawiała byś sobie z nią sam na sam. Szczerze powiedziawszy chciałbym uczestniczyć w takim układzie. Może bez stosunku jedynie samymi pieszczotami uczestniczyć. Ale jestem też gotów dla Mojej pani się poświęcić i tylko patrzeć.