Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka oferta jest atrakcyjna dla rodziców

Polecane posty

Gość gość

Rowerek biegowy do nauki jeżdżenia marki b'twin stan bdb+ rowerek tradycyjny stan dobry koła12cali bagażnik z tyłu(schowek) boczne koła dokręcane, koszyk z przodu, prowadnica w cenie 200zł?

Gość gość
Czy jest to kompletnie bez sensu?

Gość gość
nie wiem, ale powiem jak ja to widzę, szukając używanego rowerka szukam taniego a 200zł to nie jest tanio, gdybym miała kasę i 200zł byłby to pryszcz to nie rozglądałabym się za używanym tylko kupiła w sklepie, ale wiem ze są różni ludzie i być może ktoś poleci na markę

Gość gość
Ale tutaj dostajesz dwa rowerki w cenie jednego- nie widzisz w tym korzyści?:(

Gość gość
Moja córka jak tylko opanowała jazdę na tym b'twin od razu przesiadła się na ten tradycyjny początkowo ja trzymałam ale szybko w ciągu dwóch godzin jeździła sama pedałując na tradycyjnym i to wszystko teraz oferuję komuś kto zechce wydać 200zł

Gość gość
Taki nieodzowny komplet nauki jazdy na rowerze bez tych wszystkich bocznych kółeczek(ale oczywiście dołączę je do kompletu)

Gość gość
Jak to widzicie?

Gość gość
wydaje mi się że osobno masz szansę dostać lepszą cenę, biegowy btwin to jakieś 150zł, poza tym rodzic kupując rower to raczej zakłada że dziecko będzie jeździć albo na biegowym albo już umie i będzie jeździć na tradycyjnym, ja np kupiłam biegowy i dopiero po roku szukam zwykłego i to niekoniecznie bo mały uwielbia biegowy

Gość gość
Sprzedając osobno za biegowy wezmę 150zł+wysyłka a za tradycyjny około 100zł z wysyłką i dwa razy kuriera będę musiała zamawiać oraz pakować dwa razy wszystko a tak chce się pozbyć za jednym razem jako zestawu do nauki jazdy na dwóch kółkach;)

Gość gość
Moja też uwielbiała biegowy i uwielbia ale jest już duża(4lata prawie) i wysoka za duża na te małe rowerki Powiedziałam jej że jak się nauczy pedałować na tradycyjnym kupię jej taki z dużymi kołami i będziemy jeździli na wycieczki rowerowe sobie wszyscy. Więc się nauczyła w jeden dzionek i czeka na nowy rower. Z początku nie potrafiła pedałować i złapać równowagi ale po godzinie już jechała sama-tym bardziej że, rozmiarowo rowerki identyczne. Czyli mówicie że nie ma sensu razem nikt nie kupi?

Gość gość
Ja bym też nie brała dwóch na raz, przecież ciężko przewidzieć czy dziecko będzie rower lubiło w ogóle, może wcale mu nie podejdzie i po roku będzie chciało rolki/hulajnogę...

Gość gość
A ja za ta cene kupila bym taki zestaw ale moja ma dopiero 5 miesiecy