Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi3

duzo starszy partner

Polecane posty

Gość gość
i co z tego ze lekarz haha nie mówcie mi z etakei płytkie jesteście dziewczyny. każdy jeden mógł tak zrobić, co ma zawód do tego

Gość gość
Ja dziś kochałam się z facetem o 22 lat starszym. Będąc ws jednej z Śląskich saun gdzie obowiązuje strefa nagości. W końcu udało mi się spotkać faceta który już od dawna mi się podobał. Mimo iż ma 47 lat. Często widywałam go na tej saunie szczególnie w Weekendy ale jakoś nigdy nie mogłam zastać go byśmy byli sami w saunie. Aż w końcu dziś wchodzę do jednej z saun a tam On sam leży sobie nagi ba górnej ławce. Usiadłam na ławce niżej i spytałam czy nie będę mu przeszkadzać jak położę się niżej. Przez pierwszą chwilę nie wiedziałam jak do niego zagadać by zwrócił uwagę na mnie. A że miałam z sobą sól z pilingiem i olejkiem eterycznym do nacierania. Poprosiłam go by mi natarł plecy. Kiedy tylko poczułam jego gorące dłonie na moich plecach przeszły mnie dreszcze po całym ciele. Kiedy tak wcierał tą sól w plecy złapałam go za dłonie i położyłam na swoich piersiach opierając się plecami o jego tors. Czułam że mu się to podnieca i podoba, ale jednak spytał mnie czy jestem tego pewna. Kiwnełam tylko głową i jedną dłoń poczułam na swoim łonie. Nie ubiegła nawet minuta tego masażu kiedy poczułam jego męskość w sobie. Był niesamowicie twardy i długi czułam jak się we mnie porusza jak pulsuje całe moje wnętrze i jakie twarde są moja sutki. Przez okienko w drzwiach mogliśmy obserwować czy ktoś nie idzie. Na sobotę jesteśmy umówieni u mnie w mieszkaniu na kolejne miłosne przeżycia.