Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój partner jest u byłej

Polecane posty

Gość gość

mają chore dziecko, próbowałam dzwonić, wyłączył telefon, co ja mam zrobic???

Gość wolność porzuconego psa
strzelić focha z przytupem, jak tylko wróci! Najlepiej daj mu w twarz i zacznij płakać. Oskarżaj o zdradę. Może się przyzna. Powodzenia!

Gość gość
a myślisz, że mnie zdradza?

Gość gość
wiedziałaś co cię czeka wiążąc się z facetem, który ma dziecko

Gość gość
siedzę i wyję.... skoro jej płaci alimenty, to przecież nie musiał tam iść...........

Gość gość
a jakby wasze dziecko było chore, to nie chciałabyś, żeby z nim był? wyluzuj, a na drugi raz znajdź sobie faceta bez dzieci

Gość gość
jak z nim zaczęłam być, to nie wiedzieliśmy, że jego ex jest w ciąży....... my dzieci nie mamy i nie będziemy mieć,bo ja nie chcę..... dlaczego to takie trudne?

Gość gość
hm, a czy Tobie by wystarczyło gdyby płacił alimenty? ogarnij się!

Gość gość
popieram wypowiedz wyżej. Dzieciaty facet i jego ex to przekleństwo. Uciekaj póki możesz

Gość gość
ale ja go kocham! jak mam go zostawić.... przez całą ciążę i trochę po nie odczuwał potrzeby by tam chodzić,a teraz...... zawsze idzie! :(

Gość gość
I będzie chodzić :-) a poźniej dziecko zacznie bywać u was na weekendy, święta, ferie, wakacje..., A Ty będziesz tylko dodatkiem do tatusia, jego dziecka i jego ex.

Gość gość
głupia konkubina

Gość gość
Nie będzie u nas, jego ex na to się nie zgodzi..... ja też tego nie chcę, a jego była robi ceregiele i w sądzie sobie ugrała wizyty u siebie w domu, bo dziecko jest małe, na szczęście.... boję się tego, dalczego on wyłączył ten telefon, dlazczego.....

Gość gość
Dziecko podrośnie, to się zgodzi, bo sama będzie chciała sobie pożyć i pomieszać w waszym związku :-) u mnie było dokładanie tak samo - po 2 latach miałam wrażenie, że żyjemy w trójkącie: on, ja i ona. W weekendy zajmowanie się dzieckiem, a w tygodniu wysłuchiwanie pretensji mamusi.

Gość gość
a telefon wyłączył, bo wie, że będziesz dzwonić i ex się zdenerwuje

Gość gość
ona ma uraz do mnie, bo on ją zostawił dla mnie, więc się boi, że dziecia będzie ze mną spędzał czas, także raczej się zgodził... martwi mnie, że on lata tam sam z siebie....

Gość gość
Troche to dziwne ze jak sie roztali to on nie wiedzial o ciazy.chodzi mi o to ze moze nie mowi ci calej prawdy o swoim pizyciu z ex, no pomysl dziecko zrobil jej na chwile przed rozstaniem... moze nie jest i nie byla mu taka obojetna. Z drugiej strony dziewczyny dobrze c***isza ze nie unikniesz ich kontaktow, a jak dzieciak podrosnie to moga jeszcze byc czestsze

Gość gość
Patrzy na swoje dziecko i myśli że jest doskonałe, patrzy na kobietę z którą je ma i zastanawia się czy czegoś nie przeoczył? W takich trudnych chwilach nie chce się być samemu Takie chwile zbliżają i powinny zbliżać Dziecko jest szczęśliwsze kiedy tatuś kocha mamusię Prędzej czy później przyjdzie im się z tym zmierzyć Dlaczego w ogóle się rozstali? Wiesz?

Gość gość
Rozstali się bo on pokochał mnie...

Gość gość
Dla mnie chore, swieza ex jest w ciazy.. nigdy bym sie na taki uklad nie zgodzila. Balabym sie ze zawsze bede na drugim miejscu

Gość gość
no wiesz, trudno powiedzieć czy sam z siebie, bo piszesz, że ma sądownie uregulowane spotkania z dzieckiem. Z innej zaś strony, choroba dziecka to sytuacja wyjątkowa. Jeśli zauważysz, że matka specjalnie ściąga go do siebie wykorzystując do tego dziecko, stanowczo powiedz mu o tym. I telefon ma być zawsze włączony, I nie poniżaj się scenami zazdrości, nie warto.

Gość gość
Ale wszystko jest na swoim miejscu idzie w dobrą stronę Facet tam lata, bo czuje się odpowiedzialny -To dobrze że nie jest draniem. Jeśli zostawił ją tylko dlatego że poznał Ciebie a wy dzieci nie macie to nic nie stoi na przeszkodzie by wrócił na swoje miejsce. Tam ma cel a ty dasz sobie radę- mniej więcej tak pomyśli większość odpowiedzialnych facetów.

Gość gość
gowno prawda z tym patrzeniem na byla i zastanawianiu sie tylko dlatego, ze wpadla i urodzila dziecko. a dla dziecka do pewnego wieku i tak bez znaczenia jest czy rodzice sa razem czy nie, dziecko kazda sytuacje przyjmuje jaka normalna to tylko rodzice, i dorosli w ogole 'uswiadamiaja' mu jak bardzo sie myli :O ale prawda jest to, ze dziecko bedzie mialoojca a twoj partner ma dziecko... dlaczego wylaczyl telefon? moze zebys nie wydzwaniala mu co chwile z pytaniem KIEDY DO DIABLA juz wroci do domu? kiedy rodzi sie dziecko CALE zycie zmienia sie o 180 stopni, skoro zwiazalas sie z tatuskiem, to twoje tez sie zmieni i mozesz sobie plakac i uzalac sie nad soba ale poki z nim bedziesz, nie bedzie tak jak sobie TY wymyslilas.

Gość gość
Przyznam, że mieliśmy romans, potem wyszło to na jaw, zamieszkaliśmy razem i okazało się, że ona jest w ciąży. Ale to wpadka, on jej nie kochał, odkąd zaczął ze mną być. Tylko ten dzieciak to teraz przeszkoda..... Wolałabym, żeby płacił i siedział w naszym domu.....

Gość gość
Czyli on jej w sumie nie znał dobrze?

Gość gość
Wyłączył bo wie jaka z ciebie histeryczka i że będziesz kazać mu szybko wracać. On może chce spędzić z dzieckiem troche czasu w spokoju,żeby nie czuło się opuszczone. Nie panikuj. Też mam faceta z dzieckiem i dla mnie to normalne że tam chodzi. Z jego eks jestem w dobrych kontaktach, często małą gdzieś zabieramy. Ważne jest żeby sie eks partnerzy dogadywali to wtedy dziecko nie czuje się roztargnione bo wie że na wszystkich może liczyć. Nie bądź zazdrosna bo przez to możesz popsuć wasz związek. Jeśli będziesz się sprzeciwiać temu żeby odwiedzał dziecko to w końcu cie zostawi i tyle będziesz mieć.

Gość gość
A skad wiesz ze jej nie kochal? Dlugo byli razem, mieszkali razem? Moze przestaszyl sie odpowiedzialnisciu i uciekl do ciebie, wiec co mial ci powiedziec. Ile to trwa, w jakim wieku jest dziecko, bo jak ma niespelna pol roku to jeszcze wszytko moze sie znuenic na twoja niekorzysc

Gość wolność porzuconego psa
z pewnością dziecko to tylko pretekst, by spotkać się z byłą. Właśnie dlatego zostawił ją dla ciebie :P ogarnij się, dziewczyno! Widać, chłopak jest odpowiedzialny, dziecko jest dla niego ważne. Albo się z tym pogódź, albo szukaj innego chłopa!

Gość gość
byli razem chyba 12 lat, dziecko ma ponad rok... gdyby ją kochał, to nie poleciałby na mnie.....

Gość gość
Piszcie co chcecie ale ja, gdyby mi na nim zależało a do tego miałabym jego dziecko wiedziałabym co zrobić żebyśmy byli rodziną. Ale nie znam sprawy.