Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMAA I ŻONAA

CZY JESTEM AŻ TAK ZŁĄ ŻONĄ?????????

Polecane posty

Gość MAMAA I ŻONAA

Ciągle słyszę jaka to jestem beznadziejna. Wyjście z dzieckiem to w ogóle najgorsze zło jakie może istnieć. Brak zaufania, choć nigdy nie było ku temu przesłanek. Może ograniczał mnie we wszystkim, bo sam miał wiele za kołnierzem? Dlaczego dobra, troskliwa, kochająca i dbająca o swą rodzinę młoda kobieta musi wysłuchiwać od męża ohydnych obelg i ciągłych historii jaka to niedobra i p******* jestem. dlaczego tak jest? Dlaczego ten człowiek tak bardzo mnie niszczy i morduje od samego środka? Kto dał mu takie prawo? Jestem aniołem, dlaczego tak mnie traktuje?

Gość gość
Jaki był przed ślubem?

Gość gość
normalny facet bardzo chciałby taka zone, twój maz niestety jest idiota. Mnostwo takich idiotow,ale i mało normalnych.

Gość gość
Pewnie słodko pierdzący jak każdy... kiedsys nie wierzylam ze ludzie sie zmieniają po ślubie dopuki sama sie nie przekonałam

Gość gość
Szkoda,że dobre kobiety trafiają na popierodlonych idiotów

Gość gość
A on nie ma przypadkiem skłonności do kielicha? bo take jazdy są dość typowe dla alkoholików. Co ty z nim jeszcze robisz, dziewczyno? po co marnujesz czas z bucem? przeciez on cię ani nie kocha, ani nie szanuje

przypierdziel mu patelnią w łeb i skończy te swoje wywody żałosny truteń

Gość gość
takie rzeczy w małżeństwie się nie zdarzają tylko w konkubinacie, mężowie są cudowni, wspaniali, a małżeństwo to sielanka :D :D