Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poprostu jebłam Hahahaha

Polecane posty

Gość gość

Moja "rozmowa z mamą" M- co robisz? J- yyyy siedze M- to może wstań i w końcu posprzątaj? J- bede chciała to posprzątam Chwila ciszy. M- a miałam sie zapytać kiedy odrobisz matme i poprawisz oceny? J- przyjdzie czas to poprawie (uśmieszek) Mama już wnerwiona. Wcześniej się pokłóciłyśmy przed tą rozmową. Zaczeła coś tam gadać jeszcze, ale to co powiedziała później mnie r************ M- zapisze cie do "surowych rodziców" (chodzi o ten program wiecie pewnie o jaki) to może w tedy zaczniesz myśleć Ja zaczełam się śmiać i wykrztusiłam z siebie Dlaczego? M- bo jesteś niegrzeczna, wulgarna i pale itp itd już nie daje sobie z tobą rady. Proźby, groźby kary nic do ciebie nie dociera. I coś tam jeszcze powiedziała Ja już troche ogarnełam śmiech i zapytałam: Ty tak poważnie? M- tak J- I tak wiem że nie (troche sie przestraszyłam, ale kij z tym) i dlaczego do "surowych rodziców" co nie ugotowali ich dlatego surowi? M- ty mi tu nie żartuj tylko sie zastanów co robisz. J- a co ja takiego robie? Mama zaczeła mi kazanie prawić i postanowiła, że jak się nie poprawie to mnie tam zapisze, w co troche wątpie, bo tam trudno sie dostać Hahaha żal poprostu

Gość gość
pasem po d***e

Gość weronikawportkysiika
obym nie miala tak tępego dziecka jakmim jestes Ty .... ucz sie i tym sie zajmij , a nie na kafeterii siedzisz i wypisujesz gimbusiarskie teksty , za 20 lat bd sb plula w brode , ze nie posluchalas mamy, bo bd zamiatac ulice albo robic na kasie , podczas gdy Ci co odrobili matme bd sie kapac w kasie .... Szanuj swoją matkę ...

Gość gość
A co brudasko,korona z głowy ci spadnie jak pomożesz mamie w porządkach domowych? Jak ty masz syf w pokoju i ci sie nie chce ogarnąć to nie chce widzieć co hodujesz w majtkach!! Dla lepszego samopoczucia powinnaś się ruszyć i coś pomóc,a nauka swoją drogą. Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. Teraz wiele młodych myśli że po skończeniu szkoły pracodawcy będą sie o was zabijać albo ze kariery zrobicie. Niejedna tak myślała a skończyła jako galerianka albo zamiatacz ulic. Ogarnij sie dziewucho bo nikt nie chce dla ciebie źle

wlasnie ' pasem po d***e !!!! ' wezcie pewnie sie puszcza z kolegami ktorzy rok temu koper zgolili i nic nie wie o prawdziwym zyciu .... skoro juz teraz brakuje jej motywacji do nauki co bd za kilka lat? przy okazji : Jak mozna nie szanowac tak rodzica ? Wstyd i prostactwo.

Gość gość
( . )( . )

Gość gość
Spoko tylko że matme moge odrobić w każej chwili mam na to tydzień i pewnir bede sobie "pluć w brode" każdy mi to mówi :)_____________________________________________ Pasem po d***e chyba tobie

ludzie to pewnie jakas lasencja z gimbazy , ktora ma zamiar bzyknac sie z kolega, ktory rok temu zgolil koper, ale co jej tam lubi miec troche syfu przy sb ... skoro juz teraz nie chce sie jej uczyc, sprzatac to ok , nauczy sie sprzatac jak bd odkurzala dywany tym, ktorzy odrobili matme o ktorej mowila jej mama . Pasem po d***e - to prawda, wyszlyby glupoty i lans z glowy, to moze zrodzilaby sie ambicja ..

prostaczka, na bank syf w gaciach, ale mysli ze jest fajna .. nauczy sie sprzatac , jak bd musiala odkurzac dywany u kujonow z kalsy za 20 lat ... , zenada .... zero szacunku, ile dasz tyle i odbierzesz ....

Gość gość
nie dostanie pracy przy sprzątaniu domów tym co matmę odrabiają :( brak kwalifikacji, własnego pokoju nie umie posprzątać

Gość biZ0n
jedno jest pewne, gdy kobieta nie zaliczy porządnie w żyć to nie nadaje się nawet na kochankę i zapomnij, że zostaniesz konkubiną

Gość gość
Jeszcze kilka lat i zatęskni za gimbazą :)

Gość gość
Hahahaha dla waszej świadomości kąpie sie codziennie i mam czysto w majtkach Nie nie zamierzam uprawiać seksu a tym wieku

Gość biZ0n
już jesteś chora na głowę skoro nie chcesz się bzykać a będzie coraz gorzej

Gość gość
Za gimbazą już tęsknie ;( smuteczek ;( Dobra a tak pozatym to jeszcze jej nieskończyłam xD i poprzedzam "komentarze" zdaje normalnie :)

Gość gość
biZOn sory niechce zostać nastoletnią mamą Czasami mam ochote ale to jak każdy, ale nie wszyscy się przyznają :)