Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

nudy nie ma co robic moze zapodajcie

Polecane posty

a dużo masz problemów z hejtem z kafe na tym asku?:) kim Ty w ogóle jesteś? ja Cię tylko z piciem kojarzę:D

nie mam zadnych problemow to po prostu zabawa :) obecnie jestem tylko dostepny w weekendy a spoglądam tu juz ładnych pare lat... wiec jesli jestes nowa mozna to zrozumiec :D

przemo zbierasz na lepsza fure czy dalej kobiety w głowie? :classic_cool: tikiem cieko co poderwac jesli ty go masz bo gdzies tu foty jakies widzialem nie wiem czy to twoje tego auta :D

brołken a jakie mozna tu miec watki? :D po pijaku mozna tu tylko zagladac :D

niby normalne forum ale jakze pokazujace mysli innych ludzi :D pofandzolic zawsze mozna o głupotach...co nie ;)

wiesz czesci wymienic jeszcze mozna ale gorzej jak bedzie rdzewieć ... to juz przechlapane

:D nic, notuję informację o różnych ludziach to mi potrzebne, niech Cię nie interesuje:D ja rok starsza;)

Gość metallówaa1994
jak już naprawdę nic nie ma do roboty, można się podszyć pod metalówę

mi w punciaku progi po obu stronach...takze jak kałuza jest to nogu do gory :D a adica dopiero na lato

spoks moja teczka bedzie czysta...nie m haka :classic_cool: e to daleko sobie mieszkasz bo ja blizej gor...

no jest piczomagnez ale nie po to kupuje... jam jest prozny i lubie wygode i komfort... punciak oszczedzny jak tico nawet bardziej bo na gaz... tico poki jezdzi to dobre...no ale praktycznie nie macie tam policji bo jednak wies to sobie mozesz spokojnie jezdzic...

mam nadzieje ze nad ranem nikt nie zapuka do drzwi :classic_cool: brołken dlaczego nie masz faceta? inaczej bys tu nie siedziała przeca ;)

:D razem byśmy siedzieli:D nie mam faceta, bo jeszcze żaden nie zdobył mojego serca, to znaczy jeden prawie, ale prawie to nie znaczy całkowicie;)

takas to niegrzeczna co :P oj to prawie kazdy tak miał ze niewiele brakło :D wybieraj przebieraj bo mnostwo plew na tym swiecie :D

był bardzo męski, ale sobie już poszedł:O a sam zaczął mnie "molestować;)" teraz sobie flirtuję z Argenem, ale on mnie chyba już nie lubi:( a tak poza tym sobie spokojnie czekam na mojego Ukochanego z przyszłości:)

nie ma co płakac za lamusami.... p***bus jakis...a ty nie czekaj tylko wyrywaj :D

ja bardzo szanuję mężczyzn, z którymi się zadaję lub zadawałam:) cenię takie różne wspomnienia itd. nie jestem z tych randkujących;) nic mnie nie goni, potrafię być sama;)

rozumiem...czujesz sie dobrze sama ze soba ale jednak brak tej drugiej połowki co ;) wiesz nie musisz latac za facetami ale czasami warto zrobic ten pierwszy krok

nie, raczej nie brakuje:D jak przyjdzie, będzie pasowała idealnie, więc jestem o to spokojna;) pewne rzeczy się wie,.